Főoldal > MOZGÁS > Lapos has nyárra? Nem lehetetlen!

Lapos has nyárra? Nem lehetetlen!

0

Írta:

Edzésre fel! Ha most kezded az edzéseket, akkor célszerű fokozatosan emelni az intenzitást. Kezdd heti két edz&

Edzésre fel!Cikkben_kep_1.jpg ()

Ha most kezded az edzéseket, akkor célszerű fokozatosan emelni az intenzitást. Kezdd heti két edzéssel, ami lehet akár fél óra tempós séta is. Utána hetente iktass be egy edzéssel többet, míg a heti 5 mozgást eléred. Innentől pedig az edzések időtartamát emeld!

Ha már nem vagy kezdő, akkor célszerű bevetni a konditermi edzések és aerob edzések kombinációját

 

A fogyás feltétele a diéta   

Alakunk a táplálkozásunkon is múlik, amit a leginkább este tudunk elrontani. Ha nappal tartjuk is a diétás étrendet, este hajlamosak vagyunk megrohanni a hűtőt. Ha gyors és laktató diétás ételre vágysz este, akkor keverj be egy Ultra Loss Shake -et, amit a BioTech USA boltjaiban  tudsz megvásárolni. Ezzel a turmixszal csupán alig több, mint 100 kalóriát viszel be a szervezetedbe, ami nagyjából annyi, mint egy darab keksz kalória tartalma, mégis egész estére jól laksz vele.

A lapos has titka

 Ahhoz, hogy lapos és kockás legyen a hasad, el kell távolítani a has izmait fedő zsírt. Erre a legalkalmasabb az edzés és diéta kombinációja némi hasizom edzéssel  fűszerezve.

Cikkben_kep_2.jpg ()Az egészséges fogyás érdekében vesd be a CLA -t is, hiszen fontos, hogy a vérzsír koleszterin tartalma is csökkenjen, ami a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében fontos szerepet kap.

Nézzük a legjobb hasizom gyakorlatokat, amelyeket otthon is bármikor végezhetsz:

1.    Hasprés:
Feküdj hanyatt, húzd fel a térdeket. Tedd a kezed a tarkódra és emeld meg a lapockákat úgy, hogy az állad és a mellkasod között folyamatosan elférjen egy nagy alma.

A préselő mozdulatnál fújd ki a levegőt, a visszaengedésnél szívd be. Ne engedd vissza teljesen a törzsedet. Lassan, koncentráltan végezd a gyakorlatot! Végezz 4×20 ismétlést!

Cikkben_kep_3.jpg ()2.    Lebegőülés
Ülj a talajra, vagy egy padra, támaszkodj meg és emeld meg a lábaidat és találd meg az egyensúlyi helyzetet. Ennek megtartásával nyújtsd a lábadat és engedd lefelé a törzsedet, majd emeld vissza mindkettőt kiinduló helyzetbe. Könnyített módszer, ha a láb emelése helyett a térdedet hajlítod!

3.    Hasprés lábváltással oldalsó hasizomra
Feküdj hanyatt a talajon, kezek a tarkón. Az állad és a mellkasod között folyamatosan egy almányi távolság legyen, tehát ne szorítsd le az álladat. Közelítsd az egyik térdedet az ellentétes könyöködhöz, majd csere és jöhet az ellentétes oldal. Végezz 4×20 ismétlést.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X