Főoldal > MOZGÁS > A Mediwel bemutatja a 4 TestŐrt:

A Mediwel bemutatja a 4 TestŐrt:

0

Írta:

OTO e-Shape: A hölgyek körében azonnali rajongást kiváltó e-Shape egy alakformáló, emészt&

OTO e-Shape:

eShape_600.jpg ()A hölgyek körében azonnali rajongást kiváltó e-Shape egy alakformáló, emésztést javító, helyi zsírbontásra alkalmas készülék, amit azért hívunk „mini-FLABéLOS”-nak, mert kicsi, elfér egy női táskában is, de a működési elve és a hatékonysága a FLABéLOS-éhoz hasonló, a különbség mindössze annyi, hogy az e-Shape egy adott, problémás területen koncentráltan javítja a mikrokeringést. Egyedülálló technológiája révén körkörös és spirális mozgásával hatékonyan jut le a mélyebb szövetekig, ahol összetöri a zsírsejteket.

Hatása már öt perc után erőteljesen érezhető. Aki kipróbálja, érezni fogja, hogy az e-Shape a kezelt területen forróságot, a vérkeringés fokozása révén pedig egyfajta bizsergést, viszketést okoz. De az alakformálás mellett a készülék energetizál is, felfrissít, méregtelenít és regenerálja a fáradt izmokat. A készülék a hason található 6 akupresszúrás pontot stimulálja, amelyek segítik a gyorsabb, jobb emésztést, valamint a belek átmozgatása révén éri el az anyagcsere javulását, de fontos, hogy sem éhgyomorra, sem teli hassal ne használjuk.

OTO Adore Foot:

AdoreFoot_600.jpg ()Intelligens lábmasszírozó eszköz, amely felélénkíti a fáradt láb izmait és ízületeit, javítja a vérkeringést, megszünteti a zsibbadást, a fáradtságot és a kényelmetlen vagy magas sarkú cipők okozta fájdalmat.

Az OTO Adore Foot a pihentető és relaxáló talpmasszázs élményénél sokkal többet tud: a talp reflexológiás pontjainak stimulálásával az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol, beindítja testünk öngyógyító folyamatait. Ideális otthon és munkahelyen egyaránt, mert 10 perc alatt tökéletes, energetizáló talpmasszázs élményt nyújt, sőt a hideg, zsibbadt, elgémberedett végtagokat is képes jólesően felmelegíteni. Ajánljuk túrázóknak, sportolóknak, táncosoknak, magas sarkú cipőt viselő hölgyeknek, és mindenkinek, aki nagy igénybevételnek teszi ki és szeretné megóvni lábait.

OTO Electro Therapad:

ElectroTherapad_600.jpg ()A FLABéLOS után egy újabb orvostechnikai eszköz: Az ideg- és izomstimuláció elvén működő készülék széleskörűen alkalmazható a test bármely pontján jelentkező fájdalom csillapítására: a készülék a váll, a derék, a láb és a talp, illetve az ízületek, az izmok és a csontok fájdalmát is képes enyhíteni. Használata során a test gyulladt területei regenerálódni, gyógyulni kezdenek, a görcsök, zsibbadások oldódnak, a méreganyag és a pangó folyadék kiválasztódik, az izmok vérellátottsága megnő.

Ajánlott sportolóknak sérülések utáni rehabilitációra, visszérrel, ekcémával küzdőknek a tünetek csökkentésére. Az OTO Electro Therapad kiegészítő terápiát nyújt cukorbetegeknek, mert a betegség valamennyi fázisában (kapillárisok szintjén történő vérkeringésjavítás, idegkárosodás kezelése, amputáció megelőzése, egylábas kezelés, fantomfájdalmak elmulasztása) eredményesen alkalmazható.

 OTO Swing:

A „fekvő-FLABéLOS”-nak is nevezett passzív aerob edzőgép, fekvő helyzetben képes a teljes testet erőkifejtés nélkül jólesően átmozgatni. Hintáztatva ringat, mint a gyermeket a bölcső, ez felnőtt korban is rendkívül kellemes. Átmozgat, javítja a keringést, a sejtek oxigénellátását, de közben nem emeli meg a vérnyomást vagy a pulzusszámot. Tökéletes megoldás fekvőbetegek és gerincproblémával küzdők számára és azoknak is, akik stresszes életmódjuk miatt nehezen tudnak ellazulni, relaxálni, meditálni. Ha növelné energiaszintjét, jól szeretne aludni és frissen ébredni, vagy egyszerűen csak élvezni az életet, akkor érdemes kipróbálnia, milyen ez a hintáztató-ringató mozgásélmény!

Swing_600.jpg ()

Látogasson el megújult honlapunkra és tudjon meg többet a termékeinkről!

www.mediwel.huAz Ön egészsége a mi küldetésünk.

logo.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X