Főoldal > MOZGÁS > A legjobb karácsonyi ajándék: legyetek fittek jövőre!

A legjobb karácsonyi ajándék: legyetek fittek jövőre!

0

Írta:

Az Örs vezér téri Sugár Fitnessben ugyanis most 50 százalék kedvezményt kapsz, ha újonnan

Az Örs vezér téri Sugár Fitnessben ugyanis most 50 százalék kedvezményt kapsz, ha újonnan regisztrált vendégnek 5, 10 vagy 14 alkalmas bérletet vásárolsz.
„Sajnos a barátnőmmel egyre kevesebb időt tudunk együtt tölteni, mióta mindketten párkapcsolatban élünk, na meg ott van a munka is… Arra gondoltam, miért ne járhatnánk együtt edzésre? Miután jól átmozgatjuk magunkat, be tudunk ülni egy kávéra, hogy átbeszéljük, kivel mi újság” – mesélte Réka.
A Sugár Fitnessben ráadásul (a kardiogépek teljes választéka mellett) 32 féle óra közül választhattok, így biztosan lesz olyan, melyben Te és a megajándékozott szeretted is kedvét leli. De íme egy kis ízelítő!

A pasidnak
A Giryafit a girya (vagy kettlebell) sporteszközzel végzett gyakorlatokat jelent, ami tökéletes, ha azt szeretnéd, hogy kedvesed szép szálkás izmokkal rendelkezzen!Ráadásul, mivel kisebb súllyal is végezhető, akár együtt is járhattok Giryafitre. A Sugár Fitness óráin a legautentikusabb oktató vezetésével, a Giryafit megalkotójával sajátíthatjátok el a mozdulatokat!
De ha a párod igazán kemény srác, akkor a Hardcore való neki, mely – mint a nevéből sejtheted is – meglehetősen radikális. A cross, kardió, saját testsúlyos, szabadsúlyos, kettlebell (girya) és páros gyakorlatokat ötvözi – nem tudsz majd a pasidnak ellenállni!

Barátnővel
Ha barátnődnek szánsz bérletet karácsonyra, akkor is bőven találsz választékot, legyen táncos, pörgős vagy akár nyugisabb típus:
A Girlystyle órán igazán nőies, szexi, trendi táncos mozdulatokat sajátíthattok el különböző zenei stílusokat használva, mint R’nB, funky, hip-hop, jazz és a mai dance slágerek. Vagy ha inkább a latin slágerekre szeretitek mozgatni a csípőtöket, akkor gyertek zumbázni a Sugár Fitnessbe – igazi versenytáncos pezsdíti fel a hangulatot az órákon!
Ha intenzívebb órára vágytok, akkor a GrandUp nektek való, ami szintén partyhangulatba hoz titeket, ugyanakkor intenzív zsírégető program is. Akárcsak a Fatkiller boxing, ami az aerobik és a boksz elemeit ötvözi.
 „Amennyiben inkább kicsit nyugisabb testmozgásra vágytok, akkor a jógát vagy a body artot ajánljuk, ami nem csak a testnek, de a lelketeknek is jót fog tenni a napi stressz után” – javasolja Oli és Csilla, a Sugár Fitness aerobic- és jógaoktatói.

Édesanyáddal
Ha az anyukáddal szeretnél több időt tölteni és mindezt úgy, hogy közben mindketten   az egészségeteknek is jót tesztek, vidd el őt is a Sugár Fitnessbe: a preventív gerinctréning jót fog tenni nektek, ha például ülőmunkát végeztek, de javasolhatod neki a senior tréninget is, mely elsősorban az 50 év fölöttiek számára kifejlesztetett, speciális kondíciójavító torna, ami segít a fittség és mozgékonyság megőrzésében, a csontritkulás megelőzésében.

Akciós bérlet december 23-ig
Ha tehát olyan ajándékot szeretnél adni, amitől nem csak jobban fog kinézni a pasid, a barátnőd vagy egészségesebb lesz az anyukád, de akár szeretnél velük több közös alkalmat is, vásárolj december 23-ig bérletet a Sugár Fitnessbe. Az edzést pedig már január elsejével megkezdhetitek – hogy ledolgozzátok a sok bejglit!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X