Főoldal > MOZGÁS > Tatár Csilla izmos hasa rettentően szexi

Tatár Csilla izmos hasa rettentően szexi

edzésizmos hasTatár Csilla
0

Írta:

Tatár Csilla dögösebb, mint valaha!

Le a kalappal Tatár Csilla előtt, a műsorvezető a család mellett komoly figyelmet szentel a sportra is, aminek az eredménye meg is látszik. Csillának irigylésre méltóan kockás, feszes a hasa és izmosak a lábai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#triumph ❤💨

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2019, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

“Nem vagyok gyors, viszont az tuti, hogy szívós és kitartó vagyok.  Amit én elértem a futásban, arra biztos vagyok, hogy a legtöbben képesek.A futásnak rengeteg új élményt, új barátot és egy teljesen másfajta önismeretet is köszönhetek. A sport összehozza az embereket, a sport ösztönzi a másikat, a sport inspirál és nem mellesleg egészségesebbé tesz!” – írta fotójához Tatár Csilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nem vagyok gyors, viszont az tuti, hogy szívós és kitartó vagyok. 💪 Amit én elértem a futásban, arra biztos vagyok, hogy a legtöbben képesek.😊 A futásnak rengeteg új élményt, új barátot és egy teljesen másfajta önismeretet is köszönhetek.🙏 A sport összehozza az embereket, a sport ösztönzi a másikat, a sport inspirál és nem mellesleg egészségesebbé tesz!🏃‍♀️❤ Június 8-án gyertek el velem a @nemzetifutoverseny -re! Lehet 5km vagy 10km a választott távod és nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, hanem az, hogy célba érj és együtt legyünk! 😊 Storyba kiteszem azt a linket, ahol lehet nevezni!🏃‍♀️❤😊 #fussunkegyütt #egyszuper #emelkedőmentestávon😉 #futónagykövetvagyok😊 #büszkevagyok #ésigyekszemegyregyorsabblenni😉 #nemzetifutóverseny #promóció

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2019, időpont: 6:30 (PDT időzóna szerint)

(Címlapfotó: Tatár Csilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X