Főoldal > MOZGÁS > Szandi: “Szeretem minden pillanatát!”

Szandi: “Szeretem minden pillanatát!”

fialégtornaprodukcióSzandi
0

Írta:

Szandi és fia elképesztően jól működnek együtt!

Szandi a sportok szerelmese, most pedig egy nem mindennapi produkciót láthatunk vele és a fiával. Elképesztő, ahogy teljes szinkronban mozognak a levegőben. Szandi fia pedig igazi légtornász!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

…és a Cirkuszok Éjszakája folytatódik…😉🎪 #aerialstraps #circus #cirkusz #tundysaerialfactory #magyarlégtornászegyesület #duowithmyson

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2019, időpont: 9:24 (PDT időzóna szerint)

“Azt szokták mondani, hogy az ember akkor szerencsés ha az életében megtalálja azt a hivatást, amit könnyedén tud csinálni, teljes természetességgel. Amikor 9 évesen először álltam színpadon, az első másodpercben azt éreztem, hogy otthon vagyok. Én azt hittem, csak egy dolog iránt érezhet így az ember. De nem! Ennyi évet kellett várni arra, hogy a jó Isten utamba sodorja a légtornát. Mindig úgy érzem, mintha ezt én már valamikor, valahol megéltem volna. Szeretem minden pillanatát!” – írta korábban Szandi közösségi oldalán a légtornáról.

(címlap fotó: Szandi/Instagram)


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X