Főoldal > SZÉPSÉG > Hat trükkös sminktipp, amiről még nem hallottál

Hat trükkös sminktipp, amiről még nem hallottál

ajakbőrsminkszemtipp
0

Írta: and

De most lerántjuk a leplet néhány hatékony technikáról, amiket te is könnyedén elsajátíthatsz. 1. Zabolázd meg az olajosan fénylő bőrt! Könnyen sakkban tarthatod az olajosan fénylő bőrt, ha mindig kéznél van egy-két kozmetikai lap, amellyel megszüntetheted a problémát. De van egy kissé szokatlan, ám annál hatékonyabb tippünk is: hiszed vagy sem, de egy kevés dezodor […]

De most lerántjuk a leplet néhány hatékony technikáról, amiket te is könnyedén elsajátíthatsz.

1. Zabolázd meg az olajosan fénylő bőrt!

Könnyen sakkban tarthatod az olajosan fénylő bőrt, ha mindig kéznél van egy-két kozmetikai lap, amellyel megszüntetheted a problémát. De van egy kissé szokatlan, ám annál hatékonyabb tippünk is: hiszed vagy sem, de egy kevés dezodor felvitele a T-vonalra egy csapásra megszünteti a fénylést, és így garantált a matt bőr.

2. Elő a színes szemceruzákkal!

Ha egy időre a neszesszeredben felejted a fekete szemceruzádat, és teret engedsz színes társainak, a szemeid nagyobbnak és ragyogóbbnak fognak tűnni. A fekete helyett jöjjön a szilva, az olívazöld vagy az indigó! Különben is, a fekete szín összeszűkíti a tekintetet, a szemek kisebbnek hatnak, összességében véve a fekete túl keménnyé tesz. Más színnel, például a barnával, lágyabb összhatást érhetsz el.

3. Ragyogjon az alapozód!

Bolondítsd meg egy kevés aloéval az alapozódat és tökéletes ragyogásra tehetsz szert. Turbózd fel a kedvenc termékedet egy fél borsónyi aloéval, mielőtt felvinnéd az arcodra. Az is jó megoldás, ha közvetlenül az arcodra juttatsz az aloéból, és mielőtt megszáradna, rákensz egy kis alapozót is. Így az alapozód biztosan a helyén marad.

sminktipp3.jpg ()

4. Formázd a szemöldököd, és legyenek nagyobbak a szemeid!

Egyszerű, ám mégis nagyszerű trükk, amellyel a szemeid még elbűvölőbbek lesznek. Használj por állagú szemöldökfestéket, ezzel tedd még karakteresebbé a szemöldök vonalát, de a fő hangsúly az ív középpontjára essen. Ezzel tulajdonképpen optikai csalódást válthatsz ki, aminek következtében a szemed nagyobbnak látszik. Olyan színt válassz, amely harmonizál a hajszíneddel, és egy szemöldökecset segítségével végezd el a műveletet.

5. Igéző szempillák, szempillaspirál nélkül

sminktipp2.jpg ()Nincs feltétlenül szükség szempillafestékre ahhoz, hogy igézőek legyenek a pilláid, csak egy tökéletes szemhéjtus legyen a közelben. A szempillák vastagabbnak tűnnek, ha sötétbarna vagy fekete, vízálló szemhéjtussal emeled ki a szem felső vonalát – de ne szorosan a pillák tövében, hanem egy picit afelett húzódjon a vonal. Így megteremtheted a műszempillák által is nyújtott, hosszabb és feltűnőbb pillák illúzióját.

6. A csábos ajkak titka

Soha ne feledkezz meg a rúzsozást megelőző ápoló ajakbalzsam alkalmazásáról: a felvitt szín lágyabb, a szád pedig puhább lesz tőle. Ha teltebb ajkakra vágysz, a felső ajakív közepére pöttyints egy kevés áttetsző szájfényt, ez természetesen a rúzsra kerüljön fel.

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!

Ha nyaralásra, hosszú útra készül

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

Vigyázz, kész, fesztivál!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X