Főoldal > SZÉPSÉG > Egyszerű házi hajpakolások 3 perc alatt

Egyszerű házi hajpakolások 3 perc alatt

hajápoláshajpakolásotthoni hajápolásotthoni szépségápolásszépségápolás
0

Írta:

Nem kell feltétlenül a boltban vásárolt, kemikáliákkal teli hajpakolásokat, hajmaszkokat használnod.

Elég körülnézned a kamrában vagy a hűtőben, hiszen számos természetes alapanyagból készülhet szuper kence. Hoztunk is neked néhányat!

Hidratáló pakolás

Keverj össze ¼ csésze natúr joghurtot 1 evőkanál olívaolajjal, majd vidd fel a száraz hajadra. Hagyd hatni 15-30 percet, majd öblítsd ki a hajadból.

Világosító pakolás

Ha szeretnéd a világosbarna hajadat természetesen világosabb árnyalatúvá varázsolni, használd gyakran a következő hajmaszkot. Keverj össze 2 evőkanál tengeri sót, 2 evőkanál citromlevet és 2 evőkanál olíva olajat. A keveréket masszírozd jól a nedves hajadba, majd hagyd hatni 15-20 percig. Alaposan mosd ki, majd hagyd megszáradni a hajad a levegőn.

Kondicionáló pakolás

Keverj össze 2 evőkanál kókuszszírt 1 evőkanál mézzel, majd melegítsd fel gőz felett, hogy könnyen kenhető legyen. Masszírozd a hajadba, majd 30 perc hatóidő után mosd ki.

Extra hajnövesztő pakolás

Ez a tápláló pakolás segít, hogy a hajad gyorsabban nőhessen. Ehhez 1 evőkanál kókuszzsírt, 1 evőkanál matcha teát és 1 tojást kell összekeverned. Vidd fel alaposan a hajtöveidre, a maradékot pedig oszlasd el a hajad hosszán. 30 perc hatóidő után mosd ki.

Pakolás, ami fényt kölcsönöz a hajadnak

Ha a hajad nagyon fakó, akkor 1 csésze kókusztej, 1 tojás és 1 evőkanál olíva olaj keverékével újra ragyogóvá teheted. A keveréket masszírozd a hajadba, főként a hajvégekbe, majd 15-20 perc után mosd ki.

Pakolás töredezett hajra

Ha a hajad sérült, egy banánt nyomj össze villával, majd adj hozzá 1 evőkanál mézet. A keveréket masszírozd a hajvégeidbe, majd 30 perc hatóidő után alaposan mosd ki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X