Főoldal > szex > 12 meglepő dolog, ami szex közben történik veled

12 meglepő dolog, ami szex közben történik veled

érintésorgazmuspárkapcsolatszerelemszexszexualitástestvágy
0

Írta:

Tudtad, hogy milyen dolgok történnek veled, miközben szerelmeskedsz?

1. Vágy nélkül nem tudod élvezni a szexet

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy azok a nők, akik nem részesülnek a szexi előtti bókokban illetve előjátékban, kevésbé lesznek érzékenyek a szexuális ingerekre. A színlelt orgazmus elkerüléséhez tehát igenis kényeztetni kell a nőket – szavakkal, gesztusokkal, szerelemmel.

2. … a partnered viszont annál inkább!

Ian Kerner szexuálpszichológus szerint a férfiakat a vadászösztön hajtja, ezért egyik pillanatról a másikra izgatottá válhatnak – akár a legkisebb ingerre is beindulhatnak. Ezután pedig nem érdekli őket más, csak az orgazmus elérése, amihez nincsen szükséges érzelmi alapú kötöttségekre.

3. Már pár másodperc alatt is készen állhatsz a menetre

Amint erotikus ingerek érnek, megnövekszik az adrenalinszinted és intenzívebbé válik a testedben a véráramlás – innentől kezdve kb. 10-30 másodpercre van szükséged ahhoz, hogy a bugyidban is érezd a szexuális ingerek hatását. Ez a pasiknál sokkal gyorsabb folyamat: nekik akár már 3 másodperc is elegendő a felizguláshoz!

4. Elszíneződhet a bőröd

Minél világosabb bőröd van, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy szexuális izgatottságra „belepirulsz” a dolgokba. Sőt, az extra fehér bőrűeknél még az ajkak színe is pirosabbra változhat!

5. Felgyorsul a szívverésed

Egy kiadós hancúrozás akár egy kemény kardió edzésnek is megfelelhetne: óránként akár 300 kalóriát égethetsz el vele! Így nem csoda, hogy a pulzusod és a szívverésed is felgyorsul az ágytornáknál!

6. Ellazulnak az izmaid

Persze, csak akkor, ha nem görcsölsz rá a dologra! Szex közben ugyanis nitrogén-oxid szabadul fel a testedből, ami ellazítja az izmokat és kitágítja az ereket.

47640525 - young lovers during foreplay before morning sex

7. Megkeményednek a mellbimbóid

Nemcsak a hideg hatására, de a szexuális izgalomra is megkeményedhetnek (valamint szuper érzékenyé válhatnak) a mellbimbóid. A szerencsésebbek még az orgazmust is képesek elérni csupán a mellek izgatásával – és ez is a felfokozott véráramnak köszönhető!

8. Kikapcsol az agyad

Minél stresszesebb vagy, annál jobban fog esni a szex – ez tudományosan is bizonyított. A szeretkezés közben termelt boldogsághormonok olyan szinten túláradnak a szervezetben, hogy esélyed sem lesz aggodalmaskodni! Viszont, amint vége van a szexnek, egyre inkább „kitisztul” a fejed és reálisabban látod a dolgokat.

9. Szuper energikus leszel

Az idegrendszerben lévő dopamin vegyület olyannyira megemelkedik szex közben, hogy nem lesz előtted legyőzhetetlen akadály! Az erőd felfokozott állapotban lesz, ahogyan a kedélyed is: a szex tehát az önbizalmadnak is jót fog tenni!

10. Színt váltasz a bugyid alatt

Szeretkezés közben valószínűleg nem fogsz leskelődni, de orgazmus közben egészen vörös-piros, de akár lila is lehet a nemi szerved! Ez azért van, mert a testünket behálózó erek meggyűlnek vérrel, a színük pedig átüt a vékony bőrön. A kutatások szerint minél idősebbek leszünk, lent annál „lilábbak” leszünk az orgazmus során.

11. Begörcsölhetnek a lábaid

Sőt, nemcsak a lábaid, de a kézfejeid is! A testedben található vér mind a bugyid alá kúszik, tehát simán előfordulhat, hogy zsibbadni vagy görcsölni kezdenének a végtagjaid. Ilyenkor mozgasd kicsit meg, ugrálj a lábaidon és folytathatjátok is!

12. Megváltozik a vénuszdomb mérete

Minél inkább közelítesz a csúcshoz, annál nagyobbá változhat a szeméremdombod! Az orgazmus után 5-30 percre van szüksége a testednek ahhoz, hogy minden visszaálljon az eredeti kerékvágásba. ekkor jöhet a következő menet!

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X