Főoldal > Utazás > Élvezd a vidéki vendégszeretetet!

Élvezd a vidéki vendégszeretetet!

kirándulásnyugalomtermészetvidék
0

Írta: and

Kirándulj Kehidakustányra Barátnőiddel, vagy a pároddal csodás hétvégét tölthetsz el a kehidakustányi családbarát panzióban. A kellemesen nagy apartman két külön hálószobájával, két nappalijával és két különálló fürdőszobájával ideális választás, ha olcsó, ám színvonalas szállást keresel. További információk a szállásról: www.szallaskehida.hu Az apartman szomszédságában lévő termálfürdő kénes gyógyvize főleg egészségügyi problémák kezelésére szolgál, ám kipróbálhatod itt […]

Kirándulj Kehidakustányra

Barátnőiddel, vagy a pároddal csodás hétvégét tölthetsz el a kehidakustányi családbarát panzióban. A kellemesen nagy apartman két külön hálószobájával, két nappalijával és két különálló fürdőszobájával ideális választás, ha olcsó, ám színvonalas szállást keresel.
További információk a szállásról: www.szallaskehida.hu

Az apartman szomszédságában lévő termálfürdő kénes gyógyvize főleg egészségügyi problémák kezelésére szolgál, ám kipróbálhatod itt a manuálterápiát, a víz alatti masszázst, valamint elérhető áron élvezheted a finn szauna, az aroma-és zeneterápia, a pezsgőfürdő valamint a jakuzzi hangulatát.

A Csányi-tó a faluhoz közel található, ahol a buggy és a quad pályán tesztelheted ügyességedet vagy kipróbálhatod a sárkány- és a sétarepülést. A környék kiváló kirándulóhely: a Deák-kúria, a Deák-kút, a Szent György-vonal, az Árpád-kori romtemplom, a 200 éves fa harangtorony külön is remek célpont, vagy egyetlen napba sűríthető látványosság. 

Wellness Cafe tipp:
Ha erre jársz, feltétlenül iktasd be a programba Zalaszántót a sztupával, mely Európa legnagyobb buddhista szentélye.

videk2.jpg ()Gyönyörködj a dunai panorámában

A Dunakanyar tavasszal ideális kirándulóhely, ahol érdemes eltöltened kedveseddel egy hétvégét. A szentendrei hegyoldalban található exkluzív és csendes panzió mérsékelt árakon, 24 órás portaszolgálattal egész évben nyitva áll előtted.

A mediterrán hangulatról a stílbútorok, a hatalmas teraszok, a szauna és a pezsgőfürdő gondoskodik, a konditeremben pedig sportolásra is lehetőséged nyílik. A gyógyfürdő a szomszédban, alig 1 km-re található, és ha lovagolnál, látogass el a panzióval szemben lévő szigetre, akár komppal vagy kishajóval.
Szállást itt foglalhatsz: http://panzio100.lapja.hu/

Wellness Cafe tipp:
A városban bóklászva feltétlenül látogass el a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba, a Marcipán Múzeumba vagy a Művészetmalomba, és ha különleges ízekre vágynál, a város éttermeiben biztosan találsz kedvedre való fogást.

Barangolj Zalában

Ha szeretnéd megismerni az ország nyugati részét, utazz el a dimbes-dombos Lajostanyára, amely Kemeneshát közepén, Vaspör-Velence határán fekszik. A csodálatos táj, a gyümölcsfák, az öreg parasztház eredeti hangulata garantáltan kikapcsol s élvezheted a friss, vidéki levegőt. A szállást olcsón megúszhatod, és olyan finom ételek közül válogathatsz, mint a kemencében sült kenyér, a zalai túrógombóc, vagy belekóstolhatsz a disznóvágás pálinkás élményébe.

Bérelj bringát, és fedezd fel a környék látnivalóit, ízleld meg a termelők nedűit, vagy ugorj el a közeli Jeli Arborétumba, mely a Rhododendron virágzásáról híres. Bővebb információk a szállásról: http://lajostanya.hu/

Wellness Cafe tipp:
A pusztacsatári kegytemplom kihagyhatatlan program,, ama ritka kegyhelyek egyike, melynek saját éneke van.

videk3.jpg ()Lovagolj az Alföldön

Csongrád közelében, a galériaerdővel övezett, sokhektáros területen fekszik a nyugalmat árasztó lovaspanzió, ahol megismerkedhetsz a nemes sporttal, miközben élvezheted az alföldi táj szépségét. A panzió 6 szobával, szaunával, szoláriummal, medencével és teniszpályával felszerelt, a lovarda pedig lehetőséget nyújt iskola-és tereplovaglásra, fogathajtás-oktatásra illetve hintózásra is. Bővebb információk: www.pejkopanzio.hu

A környéken számtalan programlehetőség közül válogathatsz, akár kirándulnál, túráznál az erdőben, vagy horgásznál a panzió saját tavában.

Wellness Cafe tipp:
Barangold be az Ópusztaszeri Nemzeti Parkot vagy relaxálj a cserkeszőlői élményfürdőben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X