Főoldal > Utazás > A Büki gyógyvíz aranyat ér! (x)

A Büki gyógyvíz aranyat ér! (x)

gyógyvíztermálwellness
0

Írta:

Greenfield Hotel Golf & Spa A Greenfield Hotel Golf & Spa az ország nyugati csücskében, a gyógyító forrásairól híres termálrégió szívében, Bükfürdőn található. A 4**** superior besorolású szálloda és az őt körülölelő 18 lyukú championship minősítésú golfpálya közel 1 millió m2-en fekszik. A Greenfield Hotel a wellness és a golf szállodák egyedi kombinációját kínálja, hogy […]

Greenfield Hotel Golf & Spa

A Greenfield Hotel Golf & Spa az ország nyugati csücskében, a gyógyító forrásairól híres termálrégió szívében, Bükfürdőn található.

A 4**** superior besorolású szálloda és az őt körülölelő 18 lyukú championship minősítésú golfpálya közel 1 millió m2-en fekszik. A Greenfield Hotel a wellness és a golf szállodák egyedi kombinációját kínálja, hogy Ön idilli környezetben töltődjön fel.
A modern stílusban berendezett, hangulatos Seasons étterem ablakaiból lenyűgöző panoráma nyílik a golfpályára. Reggelente bő választékú büféreggelivel ébresztjük vendégeinket, frissen sütött tojásételek, teljes kiörlésű péksütemények ideális kezdete a napnak. Esténként ínycsiklandozó svédasztalos vacsorával kápráztatjuk el szállóvendégeinket, éttermünkben a nemzetközi és magyar konyha fogásai kerülnek terítékre. Külön figyelmet fordítunk a vegetáriánus és ételallergiás vendégeinkre, hogy ők is maradéktalanul élvezhessék ízletes fogásainkat. Jó idő esetén napsütötte teraszunkon választhat bőséges kínálatunkból. Az étterem maximális befogadóképessége 160 fő.

A Lobbyban található Piano bárban estéről estére hangulatos zene szól, itt könnyű ételeket, különböző kávéspecialitásokat és színes koktélokat szolgálnak fel bartendereink. A Wellness Bár frissen préselt gyümölcslevekkel és zöldségalapú wellnessitalokkal, friss salátákkal és szendvicsekkel várja vendégeit.

greenfield1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2012-től a Greenfield szobafoglalás all inclusive ellátást jelent vendégeink részére, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

– gazdag választékú büféreggeli
– ásványvíz, gyümölcslevek, kávé, tea korlátlan fogyasztása a teljes tartózkodás alatt
– ízletes büféebéd 2 féle leves, 2 féle főétel, salátabüfé, desszert választékkal
– édes pillanatok délután kávéval  és süteménnyel
– ínycsiklandozó büfévacsora (2 féle leves, 5 féle főétel, előételek, sajt-, desszert-, salátabüfé),
– csapolt sör és folyóbor korlátlan fogyasztása a vacsora alatt a Seasons étteremben és a Piano bárban naponta 22:00 óráig.

A „Greenfield All Inclusive” egy igazi wellness szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődés. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához. A Greenfield All Inclusive kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek. A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

További információk: http://greenfieldhotel.net/

Hotel Piroska***+

Spa- és wellness szálloda Bükön

20 éve a vendégekért

Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonban levő szállodánk már 20 éve várja kedves vendégeit hagyományos magyar vendégszeretettel és sokszínű wellness-kínálattal! Az alapítása óta magyar tulajdonban levő Hotel Piroska Nyugat-Magyarország szívében, Bük településen található, a gyógyvízéről is ismert Büki Gyógy- és Élményfürdő közvetlen környezetében. 2012-ben a családias hangulatú szálloda 20 éves jubileumára teljesen megújult: az Új Széchenyi Terv pályázatának köszönhetően Superior szobák kerültek kialakításra (modern bútorzat, új fürdőszoba, LCD TV, WiFi) és bővült a wellness-kínálat. A 92 szobás komplexumban újonnan kialakított akadálymentesített, antiallergén és állatbarát szobák a speciális igényekkel rendelkező vendégek kényelmét is maximálisan biztosítják.

A Hotel Piroska Feng Shui szerint épült wellnessrészlegében az élménymedence változatos masszázsfúvókái, turbo-gejzírje és nyakzuhanya, pezsgőfürdője csábítanak fürdőzésre, nyáron pedig a külső medencében hűsölhetnek a vendégek. A szaunavilágban kipróbálható a finn-, bio- (fényterápiával), és az infra szauna (sókristály-oszlopokkal), a török gőzfürdőt és a tepidáriumot (színterápiával). 2 éve került átadásra a családok kényelmét szolgáló gyermek élménymedence és a hozzá kapcsolódó családi pihenőtér játékokkal, babaággyal és pelenkázó-helyiséggel.

Szállodánkban tavasszal is kedvező csomagajánlatokkal várjuk Önt és kedves családját, júniusi jubileumi akciónk keretében pedig 2012. június hónapban 20% kedvezményt ajándékozunk vendégeinknek minden érvényes szoba- és csomagárból.

A részleteket keresse a www.hotelpiroska.hu oldalon.

Üdülési csekket, OTP-, MKB-, és K&H SZÉP kártyákat elfogadunk!

piroskanyito.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X