Főoldal > Utazás > Így kerülj harmóniába ősszel!

Így kerülj harmóniába ősszel!

egészséglélekselfnesswellness
0

Írta:

Harmóniában önmagunkkal A harmonikus élet megélése nehéz, de aki felelősséget vállal mag&

Harmóniában önmagunkkal

A harmonikus élet megélése nehéz, de aki felelősséget vállal magáért, megtalálja az útját, képes kialakítani egyéniségét. A fizikai test kényeztetésére igen sok lehetőség kínálkozik, de Ön is ismeri-e azokat a módszereket, melyekkel szellemi és lelki fejlődését,  annak harmóniáját támogathatja?

A hévízi Hunguest Hotel Helios***superior szállodában a fizikai test hévízi terápiás, wellness és alternatív kezelései mellett a magyar szállodapiacon elsőként a szakmában elismert selfness-terapeuták segítségével a szálloda vendégei a mindennapok túlterheltségét lelkileg és szellemileg is ki tudják pihenni. Ehhez segítenek hozzá a Hunguest Hotel Helios***superior selfness-ajánlatai. A selfness hétvégék és önismereti napok keretén belül a vendégek elsajátíthatnak egy egyénre szabott új szemléletmódot, amely életformaként a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésére törekszik.

Az embereknek szükségük van szakmai tanácsadásra és életvezetésre, hogy megismerjék önmagukat, és elinduljanak saját harmóniájuk felé vezető úton. Ennek jegyében kerül megrendezésre 2012. október 5-7. között immár 6. alkalommal a Selfness nyílt Nap a Hunguest Hotel Helios***superior-ban, ahol vendégeink színes programokon betekintést nyerhetnek a Selfness Team munkájába és az alternatív terápiák világába. A hétvégét színesítik Balogh Béla és Bokor  Katalin természetgyógyászok előadásai, Kövi Szabolcs koncertje. 2012. október 26-28 között Géczy Gábor vezetésével a Hunguest Hotel Helios***superiorban Magyar Népi Gyógyász tanfolyamot tartunk, melyeknek célja, hogy “hajdani nagymamáink” mintájára biztos tapasztalati tudással rendelkező, teljességben gondolkodó magyar emberek segítsenek az egészséget megbontó folyamatok megoldásában. Hangsúlyt kap az egészség megőrzése, a hagyományos táplálkozás, az életmódon alapuló betegség-megelőzés.

A Hunguest Hotel Helios***superiorban már számos vendég próbálta ki és nyilatkozott pozitívan a holisztikus léböjt-kúráról. A program keretén belül szervezetünk méregtelenítése mellett a testi-lelki tisztulásra is törekszünk.

A holisztikus léböjt-kúra keretén belül a testi tisztulási folyamat során elhagyjuk a szilárd ételeket, és kizárólag gyógyteákat, friss zöldség-, gyümölcsleveket és szűrt zöldségleveseket, Pi vizet fogyasztunk. A böjt legfontosabb része a lelki és szellemi megtisztulás.  Az önvizsgálat, egyéni és csoportos beszélgetések, Bach-Deva virág- és Hellinger terápia, jóga, önmegerősítő hangterápia, gyógyvizes hangfürdő, relaxációs gongfürdő, meditatív állapotok, energetikai helyek látogatása segítik a lelki megtisztulást és a megújulást. Ehhez elengedhetetlenül fontos visszavonulva, önmagunkra, befelé figyelve odaadással, teljes átéléssel megélni a jelen pillanatot. Ezen érzések, energiák megismerése és beépítése a mindennapokba hozzásegít a lelki egészség megőrzéséhez.

A Hunguest Hotel Helios***superior-ban a fentieken túl egyénre szabottan napi szinten is elérhetők holisztikus, selfness és alternatív kezelések, melyek remek kiegészítői lehetnek a világon nagyban elismert, medicínamentes hévízi terápiának, mely a magyar lakosok részére OEP-támogatással is elérhető.

Hunguest Hotel Helios H-8380 Hévíz
Vörösmarty Mihály utca 91. Tel.:0036 83 342 895
E-mail: hotelhelios@hunguesthotels.com

További információk a szállodáról itt.

panoramahotel1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Új enteriőr, új szobák, új wellness – Hunguest Hotel Erkel***/**** Gyula

Gyulán egyedülállóan, akár egy fürdőköntös kényelmében, télen-nyáron közvetlen átjárást biztosítunk a megújuló Várfürdőbe

Minden eltöltött vendégéjszakához egy, korlátlan belépésre jogosító Várfürdő belépőt adunk 

A Hunguest Hotel Erkel-ben négycsillagos kényelmet és eleganciát kínálunk a Dürer szárnyban. Itt 177 kétágyas standard szoba és 5 lakosztály található. A családos vendégek kényelméről 10 összenyitható kétágyas standard szoba és 3 junior lakosztály gondoskodik. A mozgásukban akadályozott vendégeknek 4 speciálisan kialakított szoba áll a rendelkezésére. A Dürer szárnyban történő foglalás esetén korlátlan belépés jár a szállodai Harmónia Wellness Központba. A feltöltődésről élménymedence, finn és infra szauna, aroma gőzkabin, merülőmedence, élményzuhany, kondicionálóterem, sószoba gondoskodik. Térítés ellenében szolárium, Dermalife Spa Jet hidromasszázs kabin, Thermo masszázságy és lávaköves masszázságy, masszőreink segítségével masszázsszolgáltatásokat is igénybe vehetnek.  

Kellemes, természetközeli környezet, barátságos hangulat: A vendégszobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a várra és a várkertre.

Munkácsy szárnyunkban megszálló Vendégeink három csillagos komfortot élvezhetnek.

Gasztronómiai élvezeteket megtalálja a szálloda Orchidea éttermében, ahol a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a vendégek. A Violin Drinkbárban kávé különlegességek és kitűnő italok széles választékát kínálják, bemutatva a magyar borvidékek különlegességeit is.

Rendezvényeket, konferenciákat, esküvői partikat és céges, csapatépítő tréningek helyszínét is biztosítjuk a Hunyadi Mátyás teremben, valamint Erzsébet, Corvin és Beatrix szekciótermeinkben, kielégítő kiszolgálással ötvözve.
Aktuális ajánlatunk, nemcsak a kulináris élvezetek kedvelőinek,
2012. 10. 19. és 2012. 10. 23. között:

Csomagajánlatunk a Csabai Kolbászfesztiválra

Már 10.000 Ft/fő/éj ártól foglalható félpanzióval, délben levesbüfével és fürdőbelépővel!

Gyula…messze a legjobb!

5700 Gyula, Várkert u. 1.
Tel.: +36 66 463 555 (0-24 óráig)
E-mail: hotelerkel@hunguesthotels.hu

További információk a szállodáról itt.

erkel1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Számtalan wellness lehetőség

Jól érezni magunkat annyit jelent, hogy kívül-belül, testileg-lelkileg is elégedettek vagyunk önmagunkkal. De melyik az az út, amelyen elérhetjük a teljes wellness érzést? A Magyar Termék Díjas NaturMed Hotel Carbonában a lehetőségek széles skáláját találhatod meg.

A víz erejét kihasználva, szabadtéri – télen fedett – élményfürdőben hát-, nyak-, és vállmasszírozó elemek, pezsgőágyak frissítik fel érzékszerveidet. Az egyedi stílusú fedett termálfürdőben jólesik ellazulni, nyugalomban áztatni magunkat és közben relaxálni. A meleg víz minden porcikádat megnyugtatja. Immunrendszeredet szaunázással, gőzfürdőzéssel készítheted fel a borongós, őszi napokra. Újdonságnak számít, hogy szauna komplexumunkban egy ún. „textil szauna” is található, mellyel azon vendégeinknek kedveskedtünk, akik nem meztelenül, hanem fürdőruhában szeretnek szaunázni.

Az aktív mozgásról pihenésed alatt sem kell lemondani. Részt vehetsz reggeli tornánkon, kipróbálhatod a vízi tornát, fitnesz-termünkben erősítheted izmaidat. A szálloda környéke remek lehetőséget nyújt biciklizésre, túrázásra, sétálásra és a nordic walking kipróbálására. Mozgásterapeutáink rövid idő alatt segítenek elsajátítani ennek a remek mozgásfajtának az alapjait és a helyes technikáját. Wellness centrumunkban a lazító, stresszoldó, frissítő wellness kezelések sorát különleges terápiák teszik teljessé: keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, a Mexikóból származó bio aloe vera levéllel végzett masszázsok, Thalasso terápiás kezelések, valamint a Buchinger féle léböjtkúra és a különböző salaktalanítíó, méregtelenítő kúrák. 

A szépülni vágyó női és férfi vendégeinket az Esteticum Beauty Szalon egyénre szabott különleges szolgáltatásai kényeztetik. Többek között a francia Thal’ion és Jean d’Arcel kozmetikai család termékeit alkalmazunk arc-és testkezeléseink során. Újdonságnak számít a Carbona-Kleanthous szépségkúránk, mellyel szemmel látható lesz a bőr látványos javulása.

A wellness érzést azonban csak akkor érezheted, ha egészséges vagy. Preventív gyógykezelések, sensolite polarizált fényterápia vagy az ajurvédikus terápiák segítenek a betegségek megelőzésében, a gyors gyógyulásban. Figyelj oda tested jelzéseire és hozd magad egyensúlyba a tradicionális indiai olajokat és módszereket alkalmazó ajurvéda masszázsokkal.

NATURMED HOTEL CARBONA****superior
H-8380 Hévíz, Attila u. 1.
Tel.: (00-36) 83/501-500, (00-36) 83/501-501
Fax: (00-36) 83/340-468
e-mail: hotel@carbona.hu

További információk a szállodáról itt.

1.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X