Főoldal > Utazás > Kutyarajongó vagy? Akkor ezt imádni fogod

Kutyarajongó vagy? Akkor ezt imádni fogod

airbnbkutyaházóriás beagleszállás
0

Írta:

Kutyások, figyelem! Most mutatunk egy olyan szálláshelyet, amit egész biztosan mindjárt felírtok a bakancslistátokra.

Az alábbi szálláshelyre aztán tényleg nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli, sőt, szerintünk a kutyaimádók bakancslistáján a helye. Ez az ebugatta bungalló, vagy inkább beagle alakú kis faház a Dog Bark Park Inn B&B az idahói Cottonwoodban található. Egyszerre négy fő elszállásolására alkalmas, saját fürdőszobával rendelkezik, és itt tényleg minden a kutyákról szól – a ház mellett álló tűzcsap (egy kistesó a nagy beagle-nek), a könyvek, a játékok, a puzzle-ök és természetesen a díszletek is.

kutya szallas usa airbnb, orias beagle szallas

És hát naná, hogy hús-vér kutya is van a közelben, ugyanis a vendéglátók Frances és Dennis maguk is gazdik – egy golden retriever “szülei”.

Ami a foglalási lehetőséget illeti, nos, 2020 áprilisáig minden éjszakára foglalt ez a szuper “kutyaház”, de ha olyan szerencsés vagy, hogy utána oda tudsz utazni, és ottalszol, akkor az bizony nem lesz olcsó: cikkünk születésének perceiben 50 ezer forintnak megfelelő dollárba került egyetlen éjszaka a giga beagle-ben. A kutyafáját!

A szálláshelyről itt találsz további infókat és fotókat.

Fotók: Airbnb.com


További cikkeink a témában

kalandszörf

Hogyan kezdjünk a szörfös kalandba? Tippek

Írta:
0

A szörfözés izgalmas sport, amely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a természethez, és megismerjük a tenger erejét. Ha valaki úgy dönt, hogy belekóstol ebbe a kihívásokkal teli vízi sportba, először is tisztában kell lennie azzal, mit jelent valójában a szörfözés, és milyen előkészületeket igényel. A kezdéshez nemcsak fizikai felkészültség szükséges, hanem megfelelő felszerelés és a tenger vagy óceán iránti tisztelet is elengedhetetlen.

Kövess Facebook-on!
X