Főoldal > EGÉSZSÉG > Nativa – felfrissít, életre kelt, elvarázsol

Nativa – felfrissít, életre kelt, elvarázsol

Nativawellness
0

Írta:

NATIVA wellness-ital – 4 különböző ízben A Nativa wellness-ital könnyű ásványvíz, tea és frissítő gyümölcsök egyedülálló kombinációja. A válogatott teák a gyümölcsökkel együtt jótékony hatással vannak testünkre és lelkünkre egyaránt. Gyógynövénytea citromfű ízesítéssel Frissítő gyógynövények egzotikus citromfűvel keverve. Íze nemcsak a nyári melegben garantál felfrissülést. A válogatott fűszernövények és a frissítő citromfű vitalizálja a testet […]

NATIVA wellness-ital – 4 különböző ízben

A Nativa wellness-ital könnyű ásványvíz, tea és frissítő gyümölcsök egyedülálló kombinációja. A válogatott teák a gyümölcsökkel együtt jótékony hatással vannak testünkre és lelkünkre egyaránt.

Gyógynövénytea citromfű ízesítéssel

0004258_1.jpg ()

Frissítő gyógynövények egzotikus citromfűvel keverve. Íze nemcsak a nyári melegben garantál felfrissülést. A válogatott fűszernövények és a frissítő citromfű vitalizálja a testet és a lelket, ezért aktív összetevői révén teljes felfrissülést nyújt.

Fehértea Yuzu citrom ízesítéssel
A fehértea egyike a legértékesebb teáknak a világon, amely csak Kína bizonyos területein él meg. A legenda szerint hajdanán a fehérteát csak a szűzek takaríthatták be. Ez a rendkívüli aroma az egzotikus japán Yuzu citrommal együtt a keleti kultúra szimbóluma.

Zöldtea őszibarack ízesítéssel
Évezredek óta tudjuk, hogy a zöldtea vitalizálja a testet és a lelket, koffeintartalma révén pedig mindennapi fogyasztása erősíti a koncentrációt és a figyelmet. A könnyű ásványvíz és a zamatos barack rendkívüli párosa egyenesen az Édenkertbe vezet!

Jázmintea maracuja ízesítéssel
A Nativa wellness-ital új íze a világ egyik legkedveltebb virágteáját kombinálja az Amazonas frissítő ízével. Gyümölcsös felfrissülés valódi jázminteával, enyhén szénsavasan.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X