Főoldal > EGÉSZSÉG > Varázsolj önbizalmat!

Varázsolj önbizalmat!

önbizalomwellness
0

Írta:

„Legmélyebb félelmünk nem az, hogy nem vagyunk tökéletesek, legmélyebb félelmünk az, hogy mérhetetlenül erősek és kreatívak vagyunk. Saját fényünktől félünk, nem a sötétségtől. Azért születtünk, hogy teremtésünk gyönyörűségét megvalósítsuk, ez pedig nem csak néhányunkban rejlik: minden emberben megvan.” Nelson Mandela szavai ezek: egy bátor és erős emberé. Te ugyanilyen bátor és erős vagy, csak talán […]

„Legmélyebb félelmünk nem az, hogy nem vagyunk tökéletesek, legmélyebb félelmünk az, hogy mérhetetlenül erősek és kreatívak vagyunk. Saját fényünktől félünk, nem a sötétségtől. Azért születtünk, hogy teremtésünk gyönyörűségét megvalósítsuk, ez pedig nem csak néhányunkban rejlik: minden emberben megvan.” Nelson Mandela szavai ezek: egy bátor és erős emberé.

Te ugyanilyen bátor és erős vagy, csak talán még nem hitted el magadról. A szavaknak mágikus ereje van: használd ezt az erőt, hogy kibontakoztasd önmagad!

Próbáld ki a következőt: reggel, mikor felébredsz, mielőtt bármibe belefognál, még az ágyban fekve mondd el magadban ezt a mondatot: szeretem magam. Az se baj, ha eleinte nevetségesnek találod, vagy hitetlenkedsz. Nem kell egyetértened sem vele, elég, ha minden reggel következetesen megismétled. És a szavak lassan hatni kezdenek. Akit szeretnek az erős, akit szeretnek, az mindenre képes. Te erős és szeretetreméltó ember vagy. Rajtad múlik, hogy sötétbe bújsz, vagy felragyogtatod fényedet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X