Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a márciusi Wellness!

Megjelent a márciusi Wellness!

diétafogyókúrawellness
0

Írta:

Hallgass meg! „De szerinted most mi tegyek? Lépjek tovább, vagy dobjak be mindent, hogy visszaszerezzem? Ismered az egész sztori, mind az öt évünket. Te meg tudod oldani” – a barna lány itt mellettem nem a pszichológusának, nem is a legjobb barátnőjének ecseteli megcsalatásának történetét, hanem a fodrászának. Látszólag az sem nagyon zavarja, hogy az üzletben […]

Hallgass meg!

„De szerinted most mi tegyek? Lépjek tovább, vagy dobjak be mindent, hogy visszaszerezzem? Ismered az egész sztori, mind az öt évünket. Te meg tudod oldani” – a barna lány itt mellettem nem a pszichológusának, nem is a legjobb barátnőjének ecseteli megcsalatásának történetét, hanem a fodrászának.

Látszólag az sem nagyon zavarja, hogy az üzletben ülők jelentős része végighallgatja a fordulatos cselekményt, néhányan még az újságot is letették, hogy jobban figyelhessenek. A fodrászlány pedig bölcsen hümmög, röviden válaszolgat, közben pedig gyorsan jár a keze a hajszárítóval. Hozzászokott a helyzethez – ebben a székben valahogy mindenki kiönti a szívét.

Hogy mitől van bennünk kényszer, hogy időről-időre kiürítsük a lelkünket, és főleg, hogy miért éppen a fodrászunk/kozmetikusunk a célközönség erre? Talán mert közben ott a testi érintés. Talán mert őt mégsem látjuk mindennap. Szidhatjuk neki életünk bármely szereplőjét, úgysem ismeri őket. De ki is lenne nála jobb hallgatóság? A barátnő nem mer őszinte lenni, hiszen tudja, hogy kibékülsz a barátoddal, és akkor ő lesz a hibás, ha szidta. Munkahelyen nem beszélsz a magánéletedről. A mamád meg…., ő elfogult, és egyébként is más szempontok szerint osztályozza a fiúkat.

Na, végre a barna lány befejezte, én jövök. Ideje is volt már, mert nem voltam itt egy hónapja, és van mit mesélnem.

Akovács Éva

A márciusi Wellness tartalmából:
Ha nincs kedved az edzéshez
A Scarsdale-diéta
Kozmetikai kezelések sorrendje
Önsegítő bestsellerek
Tavaszi barnulás


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X