Főoldal > EGÉSZSÉG > Expressz karcsúsodás a legfrissebb Wellness magazinban!

Expressz karcsúsodás a legfrissebb Wellness magazinban!

diétafogyókúrakarmawellness
0

Írta:

Új módszer a fogyókúrában: Greenlane diéta Nincs mindig idő arra, hogy belevágjunk egy több hetes, hosszú távú fogyókúrás programba. Ha egy vészesen közelgő, számunkra fontos eseményig szeretnénk formába lendülni, jól jöhet egy villámdiéta vagy egy gyümölcskúra. Bár a táplálkozástudományi szakértők ellenzik az efféle vészmegoldásokat, látványos eredményük miatt igen közkedveltek. Szó sincs koplalásról, csupán alacsony kalóriatartalmú […]

Új módszer a fogyókúrában: Greenlane diéta

Nincs mindig idő arra, hogy belevágjunk egy több hetes, hosszú távú fogyókúrás programba. Ha egy vészesen közelgő, számunkra fontos eseményig szeretnénk formába lendülni, jól jöhet egy villámdiéta vagy egy gyümölcskúra. Bár a táplálkozástudományi szakértők ellenzik az efféle vészmegoldásokat, látványos eredményük miatt igen közkedveltek. Szó sincs koplalásról, csupán alacsony kalóriatartalmú ételek közül kell válogatni. Igaz ugyan, hogy a három nap során nem mindegyik étkezéssel lakunk jól, de vigaszra lelhetünk az esti bónuszfogásban, a light vanília fagyiban. A Greenlane diéta Angliában már hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Egyes források a szigetország egyik legnagyobb jótékonysági szervezete, a Brit Szíves Alapítvány diétájaként említik, de úgy is ismert, mint az új-zélandi Greenlane város kórházából származó diétás étrend.

0011998_1.jpg ()

Ha szeretnél még többet megtudni erről a fogyókúrás módszerről, lapozd fel a Wellness júliusi számát, melyet most Akovács Éva főszerkesztői levelében ajánl:

Milyen napod van?
Ma hogy ébredtél? Kipattantál az ágyból, és egy boldog csaj nézett rád a fürdőszobatükörből? Vagy kivánszorogtál a mosdóba, és inkább nem néztél bele a tükörbe?
Rég megtanultuk, hogy nem mindennap egyforma haj és derékméret tekintetében. Lehet, hogy egy hete koplaltál, mégis már ébredéskor tudod, hogy beköszöntött egy újabb „kövér nap”, és a hajad is mindenféle figyelmeztetés nélkül megőrült reggelre.

Persze, tudjuk, hogy ezt kizárólag mi érezzük így, és azt is, hogy a környezetünk semmit sem vesz észre a dagi érzésből. Vagy ha igen, akkor arról mi gondoskodunk. Ilyenkor előkapjuk a bőven takaró ruhát, amit kizárólag ezekre a napokra tartogatunk, ehhez nem veszünk csini cipőt, mert dagi napra minek az, és egyébként is, ma nem festjük ki magunkat, kár a szájfényt pazarolni, meg a végén még valaki ránk nézne…

A karcsú napon pedig ráerősítünk a csodás alakunkra egy feltűnő ruhával és szerényen besöpörjük a bókokat.
Pedig az eltérés olykor semmi, vagy legfeljebb húsz deka. Az érzést mi generáljuk. Mondhatnám, hogy hajrá lányok, dacoljunk a rossz napokkal, de nem lennék őszinte. A múltkor is megpróbáltam szembeszállni az érzéssel, minden belső késztetésem elnyomva szűk farmert vettem, és bátran nekivágtam a napnak. Aztán az ajtóból visszafordultam, és felrángattam a bő ruhát.

Akovács Éva főszerkesztő – Wellness magazin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X