Főoldal > EGÉSZSÉG > 125 kilóból álomalak – Sikersztori a Wellness decemberi számában!

125 kilóból álomalak – Sikersztori a Wellness decemberi számában!

diétafogyókúraHorváth Évawellness
0

Írta:

Kapcsolatuk alkonyán Anita már több mint 120 kg volt. A túlsúly miatt gyakran fájt a lába, a háta, és nehezen kapott levegőt. Ami azonban még rosszabb volt: rájött, hogy egyáltalán nem boldog a párja mellett.„Egy nap felkeltem, és megszületett bennem a döntés: kezembe veszem a sorsom irányítását. Szakítottam a barátommal, és új életet kezdtem, ami […]

Kapcsolatuk alkonyán Anita már több mint 120 kg volt. A túlsúly miatt gyakran fájt a lába, a háta, és nehezen kapott levegőt. Ami azonban még rosszabb volt: rájött, hogy egyáltalán nem boldog a párja mellett.
„Egy nap felkeltem, és megszületett bennem a döntés: kezembe veszem a sorsom irányítását. Szakítottam a barátommal, és új életet kezdtem, ami természetesen életmódváltással járt. Azelőtt rengeteg módszert kipróbáltam, de nálam egyik sem működött. Ezért megvettem az update-könyvet, elolvastam, és elhatároztam, hogy ezt fogom követni.”

Anita sikertörténetéről bővebben a Wellness magazin decemberi számában olvashatsz, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked! A laphoz most ajándék kisfüzet is jár, amelyben egészséges, nem hizlaló recepteket találsz az ünnepi menü összeállításához.  

0015650_1.jpg ()

Hmm, ez finom lesz….

Nem főztél egész évben? A párodnak szinte minden este a menzáról hozott kaját melegítetted fel? És mégis gyűjtöd a recepteket? Nyugi, nem vagy egyedül. A receptgyűjtés nekünk egyfajta önigazolás, hogy „tessék itt van ez a könnyű kis felfújt, bár most éppen nincs időm rá, de elteszem, és talán a hétvégén megcsinálom”. Igaz, hogy a kitépett újságlap egy darabig a táskában utazgat, aztán a konyhafiókban pihen néhány hónapot, majd a tavaszi nagytakarításnál a szemétben landol – de akkor is ott a tudat, hogy legalább a recepteket eltesszük. Van néhány különösen kiemelt időszaka az évnek, amikor nagyobb ütemben gyűjtögetünk, ilyen a karácsony.Teljes menüsorokat állítok össze már novemberben, gondolatban végigjátszom, milyen lesz, amikor tepsinyi finomságokat teszek a család elé – és ehhez persze kell az irodalom. Nyomtatom a netről, leírom a barátnőét, kitépem a magazinokból (a főzés valahogy mindig leredukálódik főzőcskézésre, de az egy másik történet)…Összegyűjtöttünk nektek egy füzetnyi egészséges receptet, ezzel szeretnénk hozzájárulni az ünnepi készülődéshez.

Kellemes főzőcskézést, és békés ünnepeket kíván a szerkesztőség nevében:

                                                                                     Akovács Éva
                                                                                     főszerkesztő

A Wellness magazin decemberi tartalmából:
– Fogyókúrás sikersztori
– Egyél úgy, mint a jógik
– Gyógyszert szedsz? Kerüld a hibákat!
– Horoszkóp a Nyilas havában
– Lélek – Ha nincs idő egymásra
– Allergia télen is?
– Táplálkozás – Lesd el a rómaiaktól
– 8 kérdés a kenyérről
– Csak még egy pohárral!
– Nevess, hogy fiatal maradj
– Az egyensúly jógája – Hatha jóga


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X