Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 kihagyhatatlan program hétvégére

4 kihagyhatatlan program hétvégére

programwellness
0

Írta:

1. XX. Életmódnap a Szent István parkban – Ha fontos számodra az testi-lelki egészség  Szombaton vegyél részt te is a XX. Életmódnapon a XIII. kerületben, a Szent István park területén. ahol ingyenes egészségügyi szűrések, különböző vizsgálatok (pl: vércukorszint- és koleszterinszint-mérés), és pszichológiai, mentálhigiénés, életmódbeli tanácsadások várnak. A programot kézműves bemutatók és foglalkozások, frissítő masszázs, gyerek- és babajátszó, virágárusítás, fitotéka […]

1. XX. Életmódnap a Szent István parkbanHa fontos számodra az testi-lelki egészség 

Szombaton vegyél részt te is a XX. Életmódnapon a XIII. kerületben, a Szent István park területén. ahol ingyenes egészségügyi szűrések, különböző vizsgálatok (pl: vércukorszint- és koleszterinszint-mérés), és pszichológiai, mentálhigiénés, életmódbeli tanácsadások várnak. A programot kézműves bemutatók és foglalkozások, frissítő masszázs, gyerek- és babajátszó, virágárusítás, fitotéka színesíti. Lehetőséged lesz véradásra és kötetlen beszélgetésekre Pintér Mónika zenepedagógussal, Zentay Katalin pedagógussal, Gitidisz Krisztina védőnővel, IBCLC szoptataási tanácsadóval, Stefankovics Évával, a természetes alapanyagú, tradícionális babahordozó és egyéb hagyományos babaholmik használatáról. A színpadon bemutatkozik Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház táncművészeti csoportjai, lesz Akrobatikus torna, Jóga, és Mauri masszázs bemutató, táncmeditációs hastánc, jazz és meditációs zene és fellép a NATU együttes. A programokon való részvétel díjtalan. A regisztrációhoz: személyi igazolvány, (útlevél) és lakcímkártya, valamint TAJ kártya kötelező!
Időpont: 2009. május 23. 10.00-18.00 óra között
Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Szent István park
Bővebb információ:
http://www.iranytu.net/

0019134_1.jpg ()

2. IV. Nagy Sportágválasztó - Profi kedvcsináló sportoláshoz 

Nem döntötted el, hogy milyen sportot szeretnél űzni, vagy a gyermeked érdeklődését szeretnéd felkelteni a sportágak iránt? Akkor ne hagyd ki 2009. május 22-23-án a A Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI rendezvényt, amelynek elsődleges célja, hogy minél többeknek – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - kedvet csináljon a sporthoz, valamint, hogy segítse a helyes sportágkiválasztást, olyan mozgásforma megtalálását, mely a leginkább illik az adott gyermek, felnőtt korához, testfelépítéséhez, erőnlétéhez. Elősegítve, hogy minél többen élvezettel, sikerélménnyel és ezáltal hosszútávon gyakorolják a kiválasztott sportágat, növelve az egyesületek utánpótlás és tömegbázisát. A látogatók nem csak nézhetik az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei lehetnek maguk is a rendezvénynek, kezedbe veheted a sporteszközöket, kipróbálhatod a sportágakat, megtapasztalhatod az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát. A két napos IV. Nagy Sportágválasztón a tervek szerint több mint 80 sportágat (!) tehetnek próbára a jelenlévők.
Időpont: 2009. május 22-23.
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont
1106 Budapest, Maglódi út 12/A.

Bővebb információ: www.sportagvalaszto.hu

3. Nők Lapja Családi Hétvége – Ha tartalmas kikapcsolódásra vágysz  

Évek óta Nők Lapja rajongó vagy? Akkor idén se hagyd ki a Nők Lapja Családi Hétvégét a Városligetben, ahol találkozhatsz kedvenc Nők Lapja szerzőiddel, izgalmas beszélgetéseken vehetsz részt, és jobbnál jobb színvonalas, szórakoztató programokban lehet részed. A Családi Napon ott lesz a Nők Lapja Cafe csapata is meghívott vendégeivel.
Időpont: 2009. május 23-24.
Helyszín: Budapest, Városliget

Bővebb információ:
Nők Lapja Családi Hétvége – katt ide!
Nők Lapja Cafe Programja a Nők Lapja Családi Napon – Katt ide!

4. Etyeki Pincefesztivál – Borkultúra rajongóknak

Ha szereted a finom borokat, és szívesen kortyolgatnád a finom nedűt ódon pincék ölelésében, akkor ott a helyed az év egyik legizgalmasabb rendezvényén, az Etyeki Pincefesztiválon. A személyes borkóstolás mellett megismerkedhetsz Magyarország jelentősebb borászaival is. A gasztronómiai élmények mellett a kicsiket kreatív kézi foglalkozásokkal (kézi agyagozás, gyertyamártás, korongozás), a szülőket kirakodóvásár és színvonalas koncertek várják. 
Időpont: 2009. május 23–24.
Helyszín: Etyek
Bővebb információ:
http://www.pincefesztival.hu/
Közlekedés: Budapestről a Kelenföldi pályaudvarról indulnak Etyekre közvetlen buszjáratok.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X