Főoldal > EGÉSZSÉG > Kínos! Nem mindegyik német wellness-szálló éri meg a pénzét?

Kínos! Nem mindegyik német wellness-szálló éri meg a pénzét?

szállószolgáltatáswellness
0

Írta:

Aki wellness-szállóba indul, mert teljes ellazulásra vágyik, az gyakran csalódott marad, és a testet-lelket érintő teljes kényeztetés csak álom marad – legalábbis Németországban. A német hotelek különböző kényeztető szolgáltatásokkal próbálják magukhoz csábítani a vendégeket. Csakhogy van egy bökkenő. Németországban számos szálló, amely a jól hangzó „relax-oázis” és hasonló csábító hívószóval hirdeti magát, voltaképpen csak egy átlagos […]

Aki wellness-szállóba indul, mert teljes ellazulásra vágyik, az gyakran csalódott marad, és a testet-lelket érintő teljes kényeztetés csak álom marad – legalábbis Németországban.

A német hotelek különböző kényeztető szolgáltatásokkal próbálják magukhoz csábítani a vendégeket. Csakhogy van egy bökkenő. Németországban számos szálló, amely a jól hangzó „relax-oázis” és hasonló csábító hívószóval hirdeti magát, voltaképpen csak egy átlagos szálló szerény kivitelben, a finn szauna, pedig nem más, mint egy picinyke kis szánalmas fülke, hol jó esetben elácsorog a vendég.

A németországi Relax-Guide 2010-es kiadványa most ismét kíméletlen őszinteséggel több, mint 1000 német wellness szállónál vizsgálta meg a szolgáltatások színvonalát.

A kiadó Christian Werner a véleményét a következőképpen sommázta: számos szálló a vendégeken spórol, miközben emeli az árait. A spórolásoknak általában az uszodák higiéniai körülményei esnek áldozatul, de az is gyakori, hogy a tulajdonosok képzetlen személyzetet alkalmaznak, hogy kevesebb bérből „megússzák” a szezont.

A tesztelt hotelek csupán 21 százaléka felelt meg mindennemű olyan elvárásnak, amit önmagukról állítottak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X