Főoldal > EGÉSZSÉG > Előjáték felsőfokon – tuti tippek!

Előjáték felsőfokon – tuti tippek!

előjátékerotikaillóolajmasszázs
0

Írta: and

Az előjáték nem csak neked fontos Elfogadott a gondolat, hogy a szexuális együttlétek során inkább a lányoknak van szükségük az előjátékra, hogy könnyebben jussanak el az orgazmusig, míg a férfiaknak ez a gyorsabb, „durr bele” módon is összejön. Ha van is ebben igazság, azt senki sem vitatja, hogy a férfiaknak is jól esik a kényeztetés, […]

Az előjáték nem csak neked fontos

Elfogadott a gondolat, hogy a szexuális együttlétek során inkább a lányoknak van szükségük az előjátékra, hogy könnyebben jussanak el az orgazmusig, míg a férfiaknak ez a gyorsabb, „durr bele” módon is összejön. Ha van is ebben igazság, azt senki sem vitatja, hogy a férfiaknak is jól esik a kényeztetés, és az ő örömüket is lehet fokozni azzal, ha a szexet egy hosszabb, egymást simogató, kényeztető órácska előzi meg. Figyelj hát te is jobban az előjátékra, és próbáld ki az erotikus masszázs megannyi formáját, szentelj rá egy kis időt és energiát a párod kedvéért! Most ehhez adunk néhány tippet.

elojatekcikk.jpg ()Hogyan készítsd elő a masszázst?

Fokozhatod a masszázs által keltett erotikus hatást, ha előzőleg felkészülsz az élményre, és a környezetet, a hálószobát is kicsit átalakítod. Nagyon fontos a zene, amit körültekintően kell kiválasztanod. Legyen olyan, amit párod is kedvel, lassabb ütemű, és passzol a hangulathoz. Vedd fel a kiválasztott zenét, és készíts belőle egy elég hosszú felvételt ahhoz, hogy ne kelljen megszakítanotok az élményt. A világítás is nagyon fontos, készülj gyertyákkal és mécsesekkel a sötétség, vagy a lámpafény helyett. Használhatsz illatos gyertyákat is, amelyekkel még forróbbá varázsolhatod a hangulatot.

Használj illóolajokat!

Nagyon hatásos lehet a masszázs, ha illóolajjal végzed. Válasszatok olyan illatot, amelyet a párod és te is szerettek. Erotikus hatást kelt például a jázmin, a szantálfa, vagy a rózsa illata. Fontos, hogy az illóolajat ne magában használjátok, hanem valamilyen hordozóolajba, mandula-, mogyoró-, vagy jojobaolajba keverjétek, mert különben túl tömény lesz. Csepegtess néhány cseppet a hordozóolajba a kiválasztott illóolajból, és neki is kezdhetsz párod masszírozásához. Masszírozd meg mindenhol, a talpától a fejéig (persze mielőtt a hajába túrnál az olajos kezeddel, érdemes kezet mosnod). Légy nagyon érzéki, figyelj, hogy lassú ritmusban mozogj, az érintésed pedig legyen finom, de határozott.

Wellness Cafe tipp: BioTherapy Erotikus Masszázsolaj (1250 Ft), Aromax masszázsolaj – Relaxa (1695 Ft), Helén bőrsimító masszázsolaj (2230 Ft)

elojatekcikk2.jpg ()Próbáld ki a masszázs géleket!

Az illóolajokon kívül más segédeszközök is rendelkezésedre állnak, ha kényeztetni szeretnéd a párodat. A masszázs géleknek különböző típusai léteznek, így az ananásztól kezdve a kámforig minden illatot és összetevőt megtalálsz. Különösen ajánljuk őket a közeledő forró, nyári éjszakákra, hiszen hűsítenek is. Ha valami igazán szexire vágysz, akkor pedig próbáld ki a Durex aromaterápiás masszázs zseléjét, amelynek különlegessége, hogy egyben sikosítóként is szolgál. A Durex Play 2in1 kétféle illatban létezik: az érzéki Ylang-Ylang és az élénkítő Guarana illatában, amik különleges érzéssel fűszerezik az előjátékot és a szeretkezést, afrodiziákumként funkcionálnak, gyorsan felszívódnak és az óvszert sem roncsolják.

Wellness Cafe tipp: Durex Play 2in1 Érzéki Masszázs zselé és síkosító Ylang-Ylanggal: (2499 Ft), Durex Play 2in1 Élénkítő Masszázs zselé és síkosító Guaranával (2499 Ft),
Sara Beauty Spa Ice Gel (1350 Ft), Mollis Masszázs zselé (1200 Ft)

Masszázs után

Az erotikus masszázs önmagában is nagyon jó élmény lehet párod számára, de előjátékként is használhatjátok a szexuális együttléthez. Ez esetben meglátod, a szokásos gyönyör többszörösét fogjátok átélni mind a ketten.

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X