Főoldal > EGÉSZSÉG > Egészség tetőtől talpig: Íme a legjobb termékek!

Egészség tetőtől talpig: Íme a legjobb termékek!

bioegészségtermék
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Szív – Kombuflavonoid 9 sprayTestünk motorja folyamatosan dolgozik éjjel-nappal. Munkáját megnehezítheti az érelmeszesedés, ami sajnos már fiatal korban elkezdődik. A folyamat lassítására a sok mozgás és a stresszoldás mellett a Kombuflavonoid ajánlott, mert hatékony, finom és az ára is […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Szív – Kombuflavonoid 9 spray
Testünk motorja folyamatosan dolgozik éjjel-nappal. Munkáját megnehezítheti az érelmeszesedés, ami sajnos már fiatal korban elkezdődik. A folyamat lassítására a sok mozgás és a stresszoldás mellett a Kombuflavonoid ajánlott, mert hatékony, finom és az ára is kedvező. 9-féle gyümölcs és a kombucha gomba hatóanyagát tartalmazza.

Száj – Xilitolos rágógumi
A xilitol természetes édesítőszer, nyírfából állítják elő. Édesebb a cukornál, de 40 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz. Régóta vizsgálják, ezért biztonságosnak mondható. A xilitolos készítményekkel megelőzhető a fogszuvasodás, a fogínygyulladás, csökkenthető a fül- és az arcüreggyulladás kialakulásának esélye.

labkremjo.jpg ()Láb – Oriflame epres lábápolók
A bőrkeményedések ellen használj bőrkisimító lábradírt, majd krémezd be a bőröd. A lábápoló zselé eperkivonatot és mentát is tartalmaz, kellemesen hűsíti és kondicionálja a bőrt.

Arc – Omega 3 grépfrútos halolaj
A nap, a szél vagy a légkondicionáló erősen igénybe veszi a bőrödet. Ha szeretnéd, hogy selymes maradjon, egyél többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek belülről táplálják és megvédik a kiszáradástól. (Ezen kívül karcsúsító és érkarbantartó hatásúak is.) Próbáld ki a grépfrútsziruppal ízesített változatot, jóízű üdítőt készíthetsz belőle.

Máj – Mecsek máj tea
Az élelmiszeradalékok, a gyógyszerek, a levegőből beszívott káros gázok, a bulikban elfogyasztott koktélok megterhelik a májat. Segíthetjük működését egy jó teakeverékkel: a Mecsek teából naponta 1 filtert forrázz le 2 dl vízzel, és evés előtt idd meg (40 napig folytathatod a kúrát).

csontok.jpg ()Csontok – Coral calcium + Chitosan forte tabletta
A fogak, csontok épségéhez, az idegrendszer és az izmok normális működéséhez kalciumra van szükség. Ez az ásványi anyag természetes formában szívódik fel a leghatékonyabban, a korallokból nyert hatóanyag ilyen. A tabletta ginszenget is tartalmaz, ami vitalizáló, keringésjavító hatású.

Agy – Ginkgo Biloba Extract
Az ital kiváló frissítő, és serkenti az agy keringését. Flavonoid-tartalma javítja az egész szervezet oxigénellátását. Akkor is érdemes kipróbálnod, ha nyári megfázás gyötör, és nagyon köhögsz, mert a tüdő tisztulását is segíti ez a mézes gyógykészítmény. Napi 1 ampulla ajánlott.

Húgyutak – Cran-C tőzegáfonya kapszula
A strandok hideg vize vagy a vizes fürdőruha könnyen felfázáshoz vezethet. Megelőzésként édesség helyett eszegess aszalt vagy kandírozott áfonyát. Hatóanyagai megakadályozzák a betegséget okozó baktériumok megtelepedését a húgyutakban. Ha mégis felfáztál, szedj tőzegáfonya kapszulát! Antibiotikumos kezelés mellett is érdemes fogyasztani, meggyorsítja a gyógyulást.

karcsusitogeljo.jpg ()Has, popsi, comb – Oriflame Swedish Spa Minerals karcsúsító gél
A tengeri sós krém javítja a bőr vízháztartását, eltávolítja a lerakódott zsírt, segíti a méreganyagok kiürítését, gyorsítja az anyagcserét. Naponta kétszer kend be vele magad, finommá, selymessé és feszessé teszi a kezelt bőrfelületet.

Forrás: Wellness magazin (2009 augusztus)

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X