Főoldal > EGÉSZSÉG > Erősítsd immunrendszered infrafény és kerékpár kombinációjával!

Erősítsd immunrendszered infrafény és kerékpár kombinációjával!

bicikliedzésegészségfogyásimmunrendszerinfrafényinfravöröskerékpárzsírégetés
0

Írta:

A tél beköszöntével nem csak az ünnepi ráhangolódás veszi kezdetét, de a különböző légúti, illetve influenzás megbetegedések is többé-kevésbé felütik fejüket. Ha előrelátóak vagyunk és időben megkezdjük a védekezést, talán elkerülhetőek a vírusok.

Ha azonban nem sikerül a tökéletes védőburkot felépítenünk és mégis ránk tör valami nem kívánt betegség, a gyógyulási folyamat lerövidülhet, ha szervezetünket felkészítjük rá!

Alap esetben az ember tökéletesen jön a világra és ezzel együtt szervezetünk elvileg alkalmas arra, hogy védekezzen a különböző „betolakodók”, kórokozók ellen! Immunrendszerünk két részből áll: létezik egy ősi, természetes immunitás, valamint egy fiatalabb, szerzett immunitás. Az ősi immunitás mindenkiben jelen van, de önmagában alacsonyabb hatékonyságú, a végső küzdelemben azonban nélkülözhetetlen. A szerzett immunitás az adott kórokozóra egyedileg, az életünk során alakul ki, edződik és emlékezettel rendelkezik. Ezért van az, hogy gyermekkorban sokkal többször vagyunk betegek, hiszen a szervezet ekkor még nem találkozott minden kórokozóval, így immunválasz sem érkezik! Felnőttként már más a helyzet, a legtöbb bacilussal már megvívtuk a csatákat, de egy-egy még így is képes ledönteni a lábunkról.

Keresd meg az okot!

Ha immunrendszerünk nem működik megfelelően annak több oka lehet. Érdemes először is magunkba nézni és megvizsgálni a betegséget megelőző időszakot.  Védekezőképességünket gyengítheti a rossz vagy egészségtelen táplálkozás, a stressz, a mozgásszegény életmód, a túl kevés öröm, vagy az, ha több gondot okozunk magunknak, mint amennyit eltudunk viselni! Vagyis minden tőlünk függ és minden-mindennel összefügg! Gondoljuk végig, mivel erősíthetnénk meg magunkat és immunrendszerünk is tökéletesen fog működni! Ha valamikor mégis kicsúszik az irányítás kezünkből, akkor sem mindegy, hogy hogyan kezeljük a helyzetet és, hogy az adott betegség mennyire rondít bele életünkbe.

Csak természetesen!

Vannak természetes közérzetjavítók, amelyek sokat tehetnek a gyógyulás érdekében. Egy nátha, gyulladás, légúti megbetegedés kezelésére igen jótékony hatással van például a sokoldalú  infravörös fény. A meleg fény áldásos gyógyító hatását már 5000 évvel ezelőtt felismerte az emberiség és használták is gyógyításra. Az infravörös fénnyel napozás során találkozhatunk leginkább, hiszen ez a nap láthatatlan sugárspektrumának része.
Könnyedén behatol az emberi szervezetbe, hatására az izmok ellazulnak a vérkeringés fokozódik. Ennek a természetes folyamatnak köszönhető az infrafény hétköznapi elterjedése. Találkozhatunk vele szaunákban, gyógyászati célra szánt lámpa formájában, de egy speciális kerékpárban is!

Kösd össze a kellemeset a hasznossal!

A téli naphiányos hónapokban felüdülés a jótékony fény akkor is, ha nem vagyunk betegek. Az infrabicikli tökéletes betegségek megelőzésére éppúgy, mint fogyasztó kezelésnek, vagy tréningnek. Az infrakerékpár 24 darab 150 wattos infralámpával van felszerelve, melynél az infarvörös fény rövid-, közép- és hosszúhullámú sugárzását is alkalmazzák a lehető legjobb hatás elérése érdekében. Az infravörös fény biztonságos és az UV- (ultraibolya) fénnyel ellentétben nincs káros hatása. Az élő szervezet számára ártalmatlan! Izom és izületi megbetegedésben szenvedőknek remek lehetőség, hogy a panaszok csökkenjenek, de a reumatikus fájdalmakra is enyhülést hozhat a kibocsájtott meleg a mozgásterápiával egybekötve. Aki azonban fogyni szeretne, netán csak szinten tartani az elért testsúlyt vagy alakot, annak is tökéletes megoldás az infrakerékpár.

A kerékpár ülésének beállításánál kifejezetten ügyeltek arra, hogy – más hasonló eszközökkel ellentétben – a lábfej, tekerés közben ne legyen magasan, mert a túl magas lábtartás nehézséget okozna a szívnek, így nem lenne megfelelő a vérkeringés. Hivatásos sportolóknak tökéletes edzéskiegészítés, de hobbi sportolóknak is könnyedén kombinálható egyéb mozgásformákkal is. A személyre szabott edzés mindössze 30 percig tart, ez idő alatt a biciklibe szerelt ventillátor és a bicikli ellenállásának erőssége is állítható. A professzionális, rendkívül kényelmes bringában egy LED TV is helyet kapott, hogy az edzés még szórakoztatóbb legyen! Mindeközben a kellemes meleg fény fiatalossá varázsolja a bőrt, növelve annak feszességét. A bringa jó általános fizikai közérzetet eredményez, rendszeres alkalmazása esetén pedig az éjszakai alvás is pihentetőbb lesz!
Bővebb információ: www.geowayhungary.hu

Forrás: purecom
Fotó: Pixabay


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X