Főoldal > EGÉSZSÉG > Bükfürdő most még többet ad! (X)

Bükfürdő most még többet ad! (X)

Bükfürdő
0

Írta:

Bükfürdőn található Magyarország második legnagyobb fürdője, ahol nem csak egyedülálló gyógyvíz, hanem számos családi attrakció is várja a vendégeket az év minden napján! A fürdőben most különleges akció keretén belül csak plusz 500 forintért veheti igénybe a Gyógyfürdő mellett az Élményfürdőt is.

A 18 hektáron fekvő fürdőben 3 különböző zóna található: Gyógyfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág. Ezen kívül saját gyógyászattal és Medical Wellness Centrummal is rendelkezik, ahol a hagyományos relax kezeléseken túl egzotikus masszázsokat és vízágykezeléseket is kipróbálhatnak az idelátogatók.

Az éltető víz ereje

A büki gyógyvíz erős gyógyhatással bír nem csak a mozgásszervi megbetegedésekre, de ivókúra formájában gyomorpanaszokra is. Fontos kiemelnünk, hogy a tévhittel ellentétben a gyógyvíz nem csak az idősebb korosztály számára nyújt gyógyulást, hanem fiataloknál is sikeresen alkalmazható megelőzés céljából. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik az ülőmunka következtében állandó derékfájdalommal, hátfájással küzdenek. A víz igazi hatását kúraszerű alkalmazás esetén fejti ki (1,2,3 hetes kúra), de már rövid idejű gyógyvízben való tartózkodás esetén is hatásos lehet.

Élmény és gyógyulás egyszerre

Bükfürdőn a gyógyulni vágyók mellett azok is jól érezhetik magukat, akik a hétköznapok fáradalmait szeretnék kipihenni. A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt beltéri élménymedence igazi felüdülést nyújt, a félfedett, négyrekeszes medence pedig lehetővé teszi, hogy a medencében ülve élvezzük a naplemente csodás látványát. Mindemellett a gyermekekről sem feledkezhetünk meg, hiszen a 2017-ben átadott, tenger alatti vízivilágot idéző Cápabarlang lehet a kicsik kedvence a fürdőben, míg a nagyobbak szórakozásáról a három pályából álló, fényeffektekkel tarkított beltéri csúszdák gondoskodnak.

A Bükfürdőre látogatóknak szeptember közepétől lehetőségük nyílik az eddigi külön zónaként kezelt gyógyfürdőt és élményfürdőt egy zónaként, kedvezményes áron igénybe venni, a gyermekekkel érkezőket pedig további kedvezmények is várják. Az eddigi három éves kor helyett hat éves korig lehet majd csupán 100 forintért regisztrációs gyermekjegyet váltani, mely levásárolható a fürdő saját termékeire.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X