Főoldal > EGÉSZSÉG > A plus size Justina Blakeney boldogan pózol bikiniben

A plus size Justina Blakeney boldogan pózol bikiniben

bikiniegészségpozitív tesképüzenet
0

Írta:

Justina Blakeney üzenete nagyon fontos és megfontolandó!

Szerencsére egyre több olyan pozitív testképpel foglalkozó kampány terjed az interneten, aminek következő nagyon jó példája Justina Blakeney.  Tanácsát érdemes megfogadni! A szerző, művész szerint ugyanis az önbizalomnak nincs mérete, mint a ruháknak, nem szabad foglalkozni, mi az elvárás, egy a lényeg: érezzük jól magunkat a bőrünkben, és nem foglalkozzunk mással. Ennek alapján pedig boldogan pózol bikiniben, ami sok követőjének nagy erőt adott.

Azt javasolja, ahelyett, hogy a narancsbőrrel, a hát, has- vagy a combunkon lévő felesleggel foglalkozunk, élvezzük a napsütést, a hullámokat, menjünk strandra és ne érdekeljen a bikini!

Igaza van, nem?

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

synlab

Allergiás? De mégis mire? (x)

Írta:
0

Az allergiás reakciók jól kezelhetőek, ha tudatában vagyunk saját szervezetünk reakcióinak, ugyanakkor esetenként igen súlyos is lehet, ha nem áll rendelkezésre a megfelelő gyógyszer vagy nem ismerjük fel a jelenséget. Szakértőnkkel, Szász Mátéval, a SYNLAB biológusával beszélgettünk az allergiás tünetek tudatosabb kezeléséről és a lehetséges vizsgálatok elvégzéséről.

Kövess Facebook-on!
X