Főoldal > EGÉSZSÉG > Aludj csak, én álmodom – ne vedd félvállról az alváshiányt

Aludj csak, én álmodom – ne vedd félvállról az alváshiányt

alvásalváshiányalvászavar
0

Írta:

Te sem tudod magad szinte soha kialudni? Nem vagy egyedül, minden második magyar nő küzd hosszabb-rövidebb ideig valamilyen alvászavarral – Szabó Éva, a Well&fit magazin főszerkesztőjének cikkajánlója.

Az alvászavar okai az egészen banálistól – zajos szomszéd, rosszul alvó gyerek – a komoly egészségügyi problémákig – reflux, depresszió – szerteágazóak lehetnek. És ha a kialvatlanság rendszeres, akkor a szem alatti sötét karikáknál sokkal súlyosabb problémákat is okozhat, úgyhogy nem szabad az alváshiányt félvállról venni.

Szóval, ha egész nap szédelegsz a fáradtságtól, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni: ha kell, légy önző vagy kérj segítséget, keress fel egy orvost vagy menj el egy alvásklinikára, a lényeg, hogy tegyél meg mindent azért, hogy végre kipihenhesd magad. Mert a kialvatlanság és a fáradtság nem természetes velejárója a női létnek! Nem együtt élni kell vele, hanem megoldani, és hidd el, máris sokkal szebb hely lesz a világ. Ehhez találhatsz hasznos tippeket a most megjelent Well&fit magazinban, amihez ráadásul egy ajándék shakert is adunk címlaplányunk, Kiss Virág, a BioTechUSA márkanagykövetének aláírásával.

Amiről még a magazinban olvashatsz:

  • Versenyzővé válni nem sétagalopp – címlapinterjú  Kiss Virággal
  • A dietetikusok kedvence: az R-faktor diéta. Most egy hetes mintaétrenddel!
  • A leghatékonyabb, otthon is elvégezhető core jóga gyakorlatok
  • Vegán édesség: fahéjas csicseri snack
  • Halogatás elnapolva, avagy 4 szuper trükk hogy ne ússzon el a napod

 

wellandfit magazin

Az érdekes cikkekért keresd a Well&fit magazin szeptemberi számát az újságárusoknál! A kedvezményes online előfizetésért KATTINTS IDE!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X