Főoldal > AKTUÁLIS > Carmen Electra túl szűk ruhát választott

Carmen Electra túl szűk ruhát választott

diétaegészségétkezésfitneszfogyásgasztrosztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

Carmen Electra évek óta bizonyítja, hogy a kisujjában van annak tudománya, hogyan lehet egy pillanat alatt mag&

Carmen Electra évek óta bizonyítja, hogy a kisujjában van annak tudománya, hogyan lehet egy pillanat alatt magára vonni a figyelmet. Ezt a legtöbbször szexi ruháival, pontosabban dekoltázsaival vagy szűk cuccaival éri el. Így volt ez legutóbb is, a The Expendables 3 premierjén, ahol a világsztár egy kék, pánt nélküli Moschino ruhában jelent meg.

Dennis Rodman, és Dave Navarro rocksztár egykori kedvese sokak szerint elképesztően dögös volt ebben a szerelésben, mások viszont úgy gondolják, egy számmal nagyobb ruhát is felvehetett volna a szűk holmi helyett a mozifilm Los Angeles-i bemutatójára, mert ebből a mellei majd’ kibuggyantak.

Megint mások eközben arra hívják fel a figyelmünket, hogy Carmen nem tűnt udvariatlannak ebben a cuccban, de 42 évesnek sem! Még a rossz nyelvek sem vonhatják kétségbe, hogy gyönyörű és jól tartja magát – szerintünk legalább 10 évet letagadhat. Vékony alakján pedig szinte minden jól áll, és ezért az alakért sokat is tesz: az egészséges életmód és a rendszeres mozgás híve.

carmen2.jpg ()Ennek értelmében legszívesebben táncol, hiszen 5 éves kora óta ez az egyik kedvenc mozgásformája. Ehhez jött néhány éve az életébe a sztriptíz aerobik, ami az egész testét átmozgatja, és amitől még magabiztosabbnak érzi magát. Egy DVD-sorozatot is kiadott, melynek címe: Carmen Electra Aerobic Striptease – ezt az interneten te is megrendelheted, vagy rákereshetsz a gyakorlatokra – esetleg rajongói fórumokon és videó-megosztó oldalakon is fellelheted őket.

Carmen a tánc és a sztriptíz aerobik mellett felülésekkel és futással is formálja testét hetente háromszor, amihez heti kétszer súlyzós gyakorlatokat is párosít. Ha viszont nincs kedve konditerembe menni, akkor sem mond le a mozgásról, inkább kiadós sétával helyettesíti a megszokott edzést. 

Ami pedig az étrendjét illeti, sem kedvenc ételéről, a pizzáról, sem pedig az édességekről nem tud lemondani, és nem is akar. Ezt természetesen nem is kell megtennie, arra viszont ügyel, hogy kedvenceit csak mértékkel élvezze. Ha pedig túl sok aprósüteményt vagy muffint evett, utána már csak puffasztott rizsszeleteket rágcsál.

Egyébként magas fehérjetartalmú étrendet követ, amitől mindig jóllakottnak érzi magát, mégsem gyarapszik a súlya. Szereti a sushit, a csirkét és a zöldségeket, amit igyekszik ásványvízzel leöblíteni. Pedig a kólát is nagyon szereti, ebből 10 dobozzal is képes lenne meginni egy nap. De hogy az energiáját növelje, inkább zöld teát és ginzenget fogyaszt.

Ami pedig szépségét és fiatalságának megőrzését illeti, a Baywatch egykori sztárja nemrég azt nyilatkozta, egy cseppet sem bánja, hogy betöltötte a negyvenet. Sőt, úgy érzi, most szexibb, mint valaha. Már nem nyomasztják korábbi kudarcai, nincsenek túlzott elvárásai magával szemben. Elfogadta önmagát, és sokkal inkább képes a pillanatnak élni, ezáltal a boldogság megélésére is.

Carmen tippje:
„Ha túl szigorú vagy magaddal az étkezést és az edzéseket illetően, akkor nem fogod tudni hosszabb távon is tartani magad a céljaidhoz. Törekedj kiegyensúlyozott, változatos étrend betartására, a szükséges tápanyagok bevitelére, és figyelj oda magadra, a tested igényeire. De ha pizzát szeretnél enni, akkor egyél egy szeletkét. Ennyi senkinek sem árt. Szerintem a kulcs a mértéktartás” – árulta el. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X