Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie angyali jelenség volt

Angelina Jolie angyali jelenség volt

angelina jolieegészségfogyáshízásruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő elragadóan festett ebben a ruhában.

Angelina Jolie bárhová is megy, azonnal mindenki felfigyel rá, de persze az emberek nagy része elég kritikus: legtöbbször azt veszik észre, hogy túl sovány, takargatja magát, vagy épp nincs vele az összes gyereke.

Hát, legutóbb még a furkálódók sem tudtak belekötni, ugyanis a színésznő angyali jelenségként tündökölt az idei, Los Angelesben megrendezett Annie Awards gálán. Versace ruhája tökéletesen állt rajta, az összhatást pedig kifinomult smink és elegáns frizura tette tökéletessé. Két lánya, Zahara és Shiloh is vele voltak, és láthatóan remekül érezték magukat.

Bár Angelina végig mosolygott, azért korábban már kiderült róla, hogy egészségi állapotára is kihatott a válása. Tavaly a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta, hogy megviselték az események, illetve arról is őszintén beszélt, hogy Bell-féle arcbénulása van.

„Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen vékony. Ő viszont egy időben a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát. Csak arról van szó, hogy elég elfoglalt, emiatt olykor elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: néha még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X