Főoldal > AKTUÁLIS > Kim Kardashian fel is öltözött, meg nem is

Kim Kardashian fel is öltözött, meg nem is

babagyerekKim Kardashianruhasztár
0

Írta:

Még tőle is szokatlan ez az öltözék

Kim Kardashiantól megszoktuk már, hogy merész cuccokban jelenik meg a nyilvánosság előtt – akár várandósan is. Legutóbb viszont konkrétan semmit sem bízott a képzeletünkre, amikor egy vékony neglizsében császkált a malibui tengerparton. Kim egy fotózás miatt viselte a ruhadarabot, de akár pucéran is sétálgathatott volna fel s alá, a holmi ugyanis semmit sem takart. De szó szerint semmit sem. Az a népmese jutott róla eszünkbe, amikor a lányon volt is ruha, meg nem is…

Hát, Kimet valószínűleg sem a mese, sem az emberek véleménye nem érdekli. De azért korábban elárulta, hogy elborzadt, amikor újra megszemlélte, milyen kismamaruhákat viselt első várandóssága során. Amikor második gyermekét várta, már mindent másképp akart csinálni, és ebbe az öltözködés mellett az is beletartozott, hogy jobban ügyelt étrendjére és a megfelelő mozgásra is. Dietetikus tanácsát kérte ki a helyes táplálkozást illetően, méghozzá már nem sokkal azután, hogy megbizonyosodott arról, ismét gyereket vár.

„Ezúttal egy dietetikus szakember segít abban, hogy egészséges kismama maradhassak. Amikor North-t vártam, minden nap fánkot ettem – na ez az, amit most nem fogok megtenni. Szeretném most kicsit másképp csinálni a dolgokat, de nem akarok rágörcsölni semmire. A várandósság csodálatos dolog, és én élvezni szeretném ezt az időszakot” – nyilatkozta a reality királynő az egyik külföldi magazinnak.

Ami pedig a szülés után a pluszkilók leadását illeti, első gyermeke világra hozatala után rengeteget fogyott: összesen 25 kilót adott le. Ezt elmondása szerint rendszeres sporttal és egészségesebb étrenddel érte el. „Semmi ’rossz’ szénhidrát, nagy elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal. Étrendje azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el. Ami pedig a sportokat illeti, Kim a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Második gyermeke, Saint születése után nagyon hasonlóan adta le a pluszkilókat, de azt nyilatkozta, hogy ezúttal a szigorú Atkins-diétával is könnyebb dolga volt, és az edzésekre is lelkesebben szánta rá magát. Pedig minden reggel 6-kor kezdték a sportolást Don Brooks személyi edzővel! Kim szerint ebben is a motiváció a kulcs, ugyanis akkor már tudta, hogy hamarosan szerepelni fog a GQ magazin címlapján. Hát kell ennél jobb motiváció? (Reméljük, érzitek az iróniát.)

Harmadszor pedig már nem is tette ki a testét a várandósság okozta változásoknak, hanem a hollywoodi sztároktól nem is olyan idegen béranyás megoldást választották férjével, Kanye Westtel. Január 15-én született meg harmadik gyermekük, egy kislány, aki a Chicago nevet kapta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X