Főoldal > DIÉTA > Legyen saját Wellness étrended

Legyen saját Wellness étrended

életrendTihanyiwellness
0

Írta:

Mi a wellness?A wellness egy egészség és környezettudatos életforma, életfilozófia, amelynek középpontjában a szellemileg és fizikailag aktív, lelkileg kiegyensúlyozott élet áll. A wellness életmódban fontos azon ismeretek megszerzése és gyakorlatba átültetése, melyek segítségével képesekké válunk életminőségünket javító döntések meghozatalára. Wellness a hétköznapokon Tihanyi András Wellness étrend című könyvéből átfogó képet kaphatsz arról, miként illesztheted a hétköznapokba […]

Mi a wellness?

A wellness egy egészség és környezettudatos életforma, életfilozófia, amelynek középpontjában a szellemileg és fizikailag aktív, lelkileg kiegyensúlyozott élet áll. A wellness életmódban fontos azon ismeretek megszerzése és gyakorlatba átültetése, melyek segítségével képesekké válunk életminőségünket javító döntések meghozatalára.

Wellness a hétköznapokon

0006937_1.jpg ()

Tihanyi András Wellness étrend című könyvéből átfogó képet kaphatsz arról, miként illesztheted a hétköznapokba a wellness életmódot: az örömteli testmozgást, a szervezet tisztulását elősegítő léböjtkúrákat, az immunrendszert erősítő, edző módszereket és a több évszázados tudáson és tudományos ismereteken alapuló étrendet. Megtudhatod azt is, hogy szomjodat miért tiszta vízzel, friss forrásvízzel vagy különböző ásványvizekkel tanácsos oltani. Recepteket sem kell tovább keresgélned: a könyv végén változatos és finom ételek közül válogathatsz a levesektől a főételeken keresztül az édes-sós desszertekig.

A szerző, Tihanyi András, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán dietetika szakon végzett. Azóta a táplálkozás, étrend kiegészítés, egészséges életmód, sporttáplálkozás, szellemi és fizikai teljesítményfokozás területén lát el ismeretterjesztő és tanácsadói tevékenységet. Több éve a Wellness magazin dietetikus szakértője, számos cikke látott napvilágot – többek között – táplálkozás és étrend kiegészítés témában. Vallja, hogy a wellness életmód nem kötődik életkorhoz, nemhez vagy anyagi helyzethez, más és más utakon át, de mindenki számára elérhető.

Ha megfogadod a könyv tanácsait, útmutatásait és igyekszel őket beilleszteni  a hétköznapjaidba, már nagy lépést tettél afelé, hogy testileg, lelkileg és érzelmileg kiegyensúlyozottabb, energikusabb és boldogabb légy.

Tihanyi András: Wellness étrend
White Golden Book, Budapest
Ár: 2520 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X