Főoldal > DIÉTA > 5 hetes diéta koplalás nélkül a Wellness legfrissebb számában

5 hetes diéta koplalás nélkül a Wellness legfrissebb számában

diétafogyókúramozgáswellness
0

Írta:

5 faktoros karcsúságSok-sok ötös és tuti siker. Legalábbis ezt vallja Halle Barry, Eva Mendez vagy Alicia Keys. Kövesd az étrendjüket, és érd el vágyott formádat öt hét alatt! Az utóbbi években számos sztár csatlakozott a diéta kidolgozójához, Harley Pasternakhoz. A los angelesi sztáredzőnek sok híres kuncsaft köszönheti újjá szabott vonalait, és nem csak a gyengébb […]

5 faktoros karcsúság

Sok-sok ötös és tuti siker. Legalábbis ezt vallja Halle Barry, Eva Mendez vagy Alicia Keys. Kövesd az étrendjüket, és érd el vágyott formádat öt hét alatt! Az utóbbi években számos sztár csatlakozott a diéta kidolgozójához, Harley Pasternakhoz. A los angelesi sztáredzőnek sok híres kuncsaft köszönheti újjá szabott vonalait, és nem csak a gyengébb nem soraiból. Pasternak duci kamaszként sorra vásárolta a fogyókúrás könyveket, falta a zsírégető kapszulákat, porokat. Egyetemi tanulmányai befejeztével táplálkozási szakértő, egészen pontosan személyre szabott étkezési tervet összeállító szakember, food coach lett. Az 5 faktoros diéta tizenöt évnyi kutatómunkájának az eredménye. Módszerének sikere abban rejlik, hogy könnyű betartani. Éhezés és kalóriaszámolgatás nélkül is látványos eredményt hoz – mindössze öt hét alatt, ráadásul könnyedén beilleszthető az időhiánnyal küszködők napi programjába is.

Ha szeretnél még többet megtudni a témáról, lapozd fel a Wellness Magazin szeptemberi számát, amelyet most  fürdőszettel együtt is megvásárolhatsz! A magazin legfrissebb számát, Akovács Éva főszerkesztő ajánlja neked.

Boldog, szép napok

Egyszerűen nem jut eszembe, hogy bárki allergiás lett volna annak idején a játszótéren.Önfeledten túrtuk a homokot, hemperegtünk a poros füvön, és ettük a vastagra szelt fehérkenyeret. Tettük mindezt védőfaktor, szúnyogriasztó és gumikesztyű nélkül. A legnagyobb bajunk kisiskolásként maximum az egyhetes influenza volt. Ma pedig olyan betegségek nevét kell megtanulnunk, melyek néhány évtizede még csak a fantasztikus képregényekben fordultak elő: hogy az épület megbetegíthet. Ha sokat tartózkodsz a szuperúj, nyithatatlan ablakú, légkondis irodában, jobban ki vagy téve a veszélynek, mintha fertőzött területre utaznál. Szédülsz, állandóan fáradt vagy, de ha a csajokkal vásárolsz délután néhány órát, mindez megszűnik? Sanszos, hogy a munkahelyed mérgez szép lassan. Néhány megdöbbentő sztori után a légkondit alig merjük bekapcsolni az autóban, merthogy az ismerősünk ismerőse hetek óta kórházban van azzal a légiós betegséggel. A neten kör-emailek osztják az igét, hogy mi történik azokkal, akik túlzásba viszik az édesítő használatát, vagy túl sok tartósítószeres üdítőt isznak…Napjaink mérlegeléssel telnek: ezt az E számos sütit vajon megehetem? Tartósítószeres a krémem, magamra kenhetem? Fehér kenyér? Buborékos üdítő? Ma milyen a sugárzás, hányas faktor illik hozzá? Visszasírjuk a boldog tudatlanság éveit, amikor még védőfelszerelés nélkül keltünk útra. Jó hír viszont, hogy tehetünk a fenyegető veszélyek ellen, és hogy mit, azt ebben a számban megosztjuk veled is.

                                                                                           Akovács Éva főszerkesztő

A Wellness magazin szeptemberi számának tartalmából:
– Címlapsztori: Bartók Eszter
– Veszélyes fémek? Méregtelenítés másképp
– Te mit sportolsz? Párosíts okosan!
– Szülés után álomalak? Mi a titkuk?
– Öt faktoros karcsúság
– A szeretkezés művészete
-Modern betegségek


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X