Főoldal > DIÉTA > Vészesen savasodó szervezet? – Lúgosítás a Wellness legfrissebb számában

Vészesen savasodó szervezet? – Lúgosítás a Wellness legfrissebb számában

diétafogyókúramozgásszexwellness
0

Írta:

Ízületi panaszaid, emésztési zavaraid vannak? Krónikus fáradtság gyötör? Túlsúllyal, narancsbőrrel küzdesz? Elképzelhető, hogy problémáid hátterében szervezeted elsavasodása áll. A fogantatás után lúgos magzatvízben lebeg az embrió, és a vérünk is lúgos (7,35-7,45 pH) kémhatású, sejtjeink számára tehát ez a kémhatás az ideális. Az ettől eltérő értékek – csakúgy, mint a testhőmérséklet esetében – súlyos működési […]

Ízületi panaszaid, emésztési zavaraid vannak? Krónikus fáradtság gyötör? Túlsúllyal, narancsbőrrel küzdesz? Elképzelhető, hogy problémáid hátterében szervezeted elsavasodása áll. A fogantatás után lúgos magzatvízben lebeg az embrió, és a vérünk is lúgos (7,35-7,45 pH) kémhatású, sejtjeink számára tehát ez a kémhatás az ideális. Az ettől eltérő értékek – csakúgy, mint a testhőmérséklet esetében – súlyos működési zavarokat okozhatnak: a szervezet belső egyensúlya felborul, gyengül a létfontosságú szervek és az immunrendszer működése. A szervezet egy ideig minden erejét beveti, hogy kiegyensúlyozza a problémákat (például úgy, hogy a működéséhez szükséges ásványi anyagokat a csontokból vonja ki), de egy idő után kimerülnek a tartalékai, ami már sejtszintű károsodáshoz vezet. A savas közeg kedvez a betegségek kialakulásáért felelős kórokozók elszaporodásának is.

0014328_1.jpg ()

A témáról bővebben a Wellness magazin októberi számában olvashatsz, amelyet Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked! Az újsághoz most ajándék kisfüzet is jár, amelyből keresd ki a csillagjegyedet, hogy megtudhasd, miként teremts harmóniát a testedben és a lelkedben. Az október ideális időszak erre!

Mennyit viselsz el a szerelemért?

Mondják, az egész világot a szeretetadag mozgatja. Nem a szex, nem a hatalom, csak az, hogy az ember, akit te szeretsz, viszontszeret-e. Indítottak miatta háborúkat, veszítettek el miatta milliókat, és ez nem változik, amíg férfi és nő él ezen a bolygón. Légy őszinte magadhoz, te megkapod a szeretetadagodat? Amikor arra vársz egész nap, hogy megöleljen – nem is kellenek a nagy szavak, csak az érintése –, megkapod? Vagy kuncsorogsz érte? Mert a szeretetkoldulást tökélyre lehet fejleszteni. Ha sokáig nincs meg az a simogatásmennyiség, az a csókadag, ami neked elő van írva, megáll az élet. És ekkor jön a koldulás. A kierőszakolt ölelés, a provokált veszekedés – hátha öleléssel zárul a békülés, a kínos faggatás, hogy szeretsz, de ugye tényleg… ja, és persze megszületik a féltékenység is. Állj meg egy pillanatra, gondold át, megéri-e. Ne veszíts el az önbecsülésed! Hiszen van valahol valaki, aki csak arra vár, hogy szerethessen téged. Nincs más dolgod, csak megtalálni.

                                                                                                              Akovács Éva 
                                                                                                              főszerkesztő

A Wellness magazin októberi számának tartalmából:
– Lúgosítás – Ne savanyodj be!
– Horoszkóp a mérleg havában
– Fogyni akarsz? Meditálj! – Itt az Ornish-diéta
– Villámgyors stresszűzés tropho-tréninggel
– Ezotéria – Tánc a léleknek
– Táplálkozás – Álruhás hizlalók
– Milyen stílusban futsz?
– Nem tudsz elaludni? Találd meg az okát!
– A legújabb gyógyító masszázsok
– Sportolj a kutyáddal!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X