Főoldal > DIÉTA > Így kerüld el az életveszélyt! – Tanácsok méregtelenítéshez

Így kerüld el az életveszélyt! – Tanácsok méregtelenítéshez

diétafogyókúraméregtelenítés
0

Írta:

Méregtelenítő kúrába akkor fogj, ha előtte konzultáltál szakemberrel: háziorvosoddal és/vagy dietetikussal. Az átgondolatlanul folytatott kúrának ugyanis beláthatatlan következményei lehetnek. A WellnessCafe oldalán már nagyon sok cikket olvashattál a méregtelenítésről. Most összegyűjtöttük neked a legfontosabb információkat, amelyeket neked is tudnod kell erről a szervezetet tehermentesítő módszerről. 1. Egyedül vagy társaságban? Mielőtt méregtelenítő kúrába kezdenél, döntsd el: […]

Méregtelenítő kúrába akkor fogj, ha előtte konzultáltál szakemberrel: háziorvosoddal és/vagy dietetikussal. Az átgondolatlanul folytatott kúrának ugyanis beláthatatlan következményei lehetnek. A WellnessCafe oldalán már nagyon sok cikket olvashattál a méregtelenítésről. Most összegyűjtöttük neked a legfontosabb információkat, amelyeket neked is tudnod kell erről a szervezetet tehermentesítő módszerről.

0020660_1.jpg ()

1. Egyedül vagy társaságban?

Mielőtt méregtelenítő kúrába kezdenél, döntsd el: szervezett keretek között – pl. egy böjtházban – szeretnéd végigcsinálni a kúrát, vagy orvos és/vagy dietetikus felügyelete mellett önállóan! Soha ne kezdd el úgy a kúrát, hogy előtte nem konzultál szakemberrel. Magyarországon már számos helyen vehetsz részt méregtelenítő kúrán, lássuk, hogy hol!  - Katt ide!

2. Légy  felkészült!

A szakszerűtlenül összeállított tehermentesítő program komoly egészségügyi károsodást okozhat a szervezetednek. Dietetikus szakértőnk összegyűjtötte neked a legfontosabb tudnivalókat, hogy a méregtelenítés valóban a testi-lelki megújulást hozza el számodra  – Katt ide!

3. Kerüld el a hibákat!

Ha eldöntötted, hogy méregteleníted a szervezeted, akkor következetesen és nagy körültekintéssel csináld végig a napokat. A legtipikusabb hibákat az alábbi linken találod meg – Katt ide!

4. Ne kockáztass!

Ha méregtelenítesz, döntsd el, hogy mikor vágsz bele. Egy böjtkúra komoly felkészülést igényel testileg és lelkileg egyaránt. A böjtölés pozitív és negatív hatásairól dietikus szakértőnk cikkében olvashatsz! – Katt ide!

5. 1 nap is elég lehet!

Ha nem vagy híve az embert próbáló többnapos kúráknak, akkor próbáld ki az 1 napos kúrát. A tehermentesítő nap étrendjét dietetikus szakértőnk állította össze! – Katt ide!

Tudtad?
A napokban életveszélyes állapotban szállították kórházba a Veszprémi Színház igazgatóját, a neves színművészt, Bujtor Istvánt. Az egyik napilap értesülései szerint Bujtor István egy orvosi ellenőrzés nélkül folytatott méregtelenítő kúra miatt lett rosszul. A család által kiadott nyilatkozat szerint a színművész nincs túl az életveszélyen, de az állapota már stabil.

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X