Főoldal > DIÉTA > Így maradnak vékonyak a vékony nők

Így maradnak vékonyak a vékony nők

diétaéhségétrendmozgásvékony
0

Írta: and

Most megtudhatod, mit tudnak a vékony nők, hogy megőrizzék az alakukat. Ne edd magad pukkadásig! Míg a legtöbb nő hajlamos mindent elpusztítani, ami a tányérján található, még akkor is, ha már alig maradt hely a gyomrában, a vékony nők képesek felismerni azt, hogy mikor kell abbahagyni az étkezést. Tehát, ha úgy érzik, már nem éhesek, […]

Most megtudhatod, mit tudnak a vékony nők, hogy megőrizzék az alakukat.

Ne edd magad pukkadásig!

Míg a legtöbb nő hajlamos mindent elpusztítani, ami a tányérján található, még akkor is, ha már alig maradt hely a gyomrában, a vékony nők képesek felismerni azt, hogy mikor kell abbahagyni az étkezést. Tehát, ha úgy érzik, már nem éhesek, éppen jóllaktak, akkor nem esznek többet. Próbálj meg te is figyelni tested jelzéseire. Lehet, hogy azt a szelet sütit már csak a szemed kívánja, a szervezeted nincs rá szüksége.

vekony3.jpg ()Ne félj az éhségtől!

Sokan az éhséget szervezetünk vészjelzéseinek tekintjük, amit azonnal orvosolni kell. Sőt, ezt megelőzendő teletömjük magunkat, nehogy lecsapjon ránk a rettegett farkaséhség. A vékony nők viszont tudják, hogy nem kell attól megijedni, ha délután netán rájuk törne az éhség. Próbáld ki, hogy egy nap kihagyod a délutáni nasit. Nem fog összedőlni a világ, meglátod. Ha mégis elviselhetetlenül gyötör az éhség, és mindenképp szeretnél valamit elfogyasztani, akkor csoki helyett inkább válassz valamilyen lédús gyümölcsöt.

Ne étellel kezeld a bánatod!

A vékony nők se immunisak az érzelmi evésre, de képesek felismerni, ha éppen bánatukban gyűrnének be egy tábla csokit, és még idejében leállnak. Ha szomorúnak, mérgesnek vagy magányosnak érzed magad, keress kalóriamentes gyógymódot, melynek egyik legjobb alternatívája a sport. Egy kiadós mozgás után pedig még az elpusztított kalóriák miatti bűntudat sem fog gyötörni.

Egyél több gyümölcsöt!

A vékony nők átlagosan több gyümölcsöt fogyasztanak, mint a túlsúlyos emberek. Fogadd meg te is ezt a jó szokást, és naponta kétszer-háromszor fogyassz gyümölcsöt. Belekeverheted a müzlidbe, joghurtodba, és a konyhaasztalodon is tarts egy tál gyümölcsöt, hogy motiválva legyél, és ne feledkezz meg a gyümölcsfogyasztásról.

vekony2.jpg ()Mozogj többet!

Az emberek sokszor hajlamosak túlbecsülni a mozgással töltött idejüket, valójában a legtöbben 16-20 órát is ülnek egy nap. Vegyél egy lépésszámlálót, amivel mérni tudod, hogy aznap mennyit mozogtál, lift helyett pedig használd a lépcsőt. Napi legalább fél óra mozgás mindenképp szükséges, hogy kordában tudd tartani a súlyod,ezért ragadj meg minden lehetőséget, amikor egy kis mozgásra adódik alkalom.

Aludj eleget!

A vékony nők átlagosan heti 2 órával többet alszanak, mint súlyosabb társaik. Azoknál, akik nem pihenik ki magukat, fennáll a hízás veszélye, mivel megemelkedik az étvágynövelő hormon szintje a szervezetükben, melynek egyenes következménye egy kis éjszakai habzsolás. 2 óra pluszalvást nem nehéz összeszedni, ez napi 17 percet jelent. A lényeg, hogy legyen meg a napi 7-8 óra szunyókálás.

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X