Főoldal > DIÉTA > A legújabb és leghatékonyabb tippek a lapos hasért

A legújabb és leghatékonyabb tippek a lapos hasért

étrendnassoljsalátaöntet
0

Írta: and

Természetesen az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás (kardió és súlyzós edzések váltogatva) elengedhetetlen ahhoz, hogy elveszítsd az úszógumidat, azonban van valami, amivel még hatékonyabbá teheted a helyi fogyást. A tudatos diétaválasztás segítségével ugyanis kifejezetten bizonyos területekről fogyhatsz. Ahhoz, hogy búcsút mondj a hasi zsírnak, érdemes az alábbi diétát követned: Egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag étrend […]

Természetesen az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás (kardió és súlyzós edzések váltogatva) elengedhetetlen ahhoz, hogy elveszítsd az úszógumidat, azonban van valami, amivel még hatékonyabbá teheted a helyi fogyást. A tudatos diétaválasztás segítségével ugyanis kifejezetten bizonyos területekről fogyhatsz. Ahhoz, hogy búcsút mondj a hasi zsírnak, érdemes az alábbi diétát követned:

Egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag étrend

Ez az étrend nagyon hasonló a mediterrán diétához, 47 százalékban tartalmaz szénhidrátokat, 38 százalékban zsírokat és 15 százalékban fehérjét. A diétában található zsír főleg az extra szűz olívaolajból származik, azonban választhatod az avokádót és a makadámdiót is: ezek is magas egyszeresen telítetlen zsírtartalommal bírnak. Az eredmény: a testösszetétel megváltozik, a zsír távozik a hasi területről.

Próbáld ki az alábbi 3 egyszerű módszert, hogy búcsút mondj a nemkívánatos párnácskáknak!

has2.jpg ()Kerüld az alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes salátaönteteket!

Ezek a szószok ugyanis az olajat, ami általában a salátaöntetekben található, cukorral helyettesítik. Ezért használj helyettük extra szűz olívaolajat, amit különböző ecetekkel kombinálhatsz a saláták ízesítésére. Próbáld ki a balzsam-, és a vörösborecetet! Bónuszként az ecet segít a vércukorszint stabilizálásában, ami szintén segít a súlyvesztésben.

Edd a fajitast magában!

Legközelebb, ha mexikói étteremben eszel, passzold a tortillát és edd meg a fajitast magában. Fogyaszd a csirkét / marhát / garnélát salsával, salátával, pirított paprikával és hagymával. Adj hozzá guacamolét, hogy hozzájuss a napi adag egyszeresen telítetlen zsíradagodhoz, nem utolsó sorban pedig, hogy extra ízt adj az ételnek. Ezután garantáltan nem fog hiányozni a keményítőtartalmú burkolat.

Nassolj okosan!

Az olyan rágcsálnivalók, mint a sósperec vagy a különböző kekszek tele vannak egyszerű szénhidrátokkal, amelyekre semmi szükséged. Ezérd hagyd ki ezeket (még a teljes kiőrlésű változatokat is), és nassolj helyettük 30 gramm makadámdiót (10-12 darab). A makadámdió ugyanis tele van telítetlen zsírokkal, és a kutatások kimutatták, hogy ezek kiválóan támogatják a fogyást, és jót tesznek a szívnek is.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X