Főoldal > DIÉTA > Reggelizz csokoládét, hogy fogyhass!

Reggelizz csokoládét, hogy fogyhass!

csokicsokokádécsokoládéfogyasztásdiétaédességétkezésfogyásnassolástáplálkozás
0

Írta:

Komolyan segít a fogyásban a csokoládéfogyasztás? Igen!

Ha szereted a csoki, akkor szereted a csokit, nincs középút. A fogyókúra alatt állandóan a csokoládéra gondolsz és szomorkodsz, hogy nem nassolhatsz? Itt a megoldás!

Biztos ismered a viccet, hogy gondolj bármire, csak egy lila elefántra ne! Mire gondolsz? Egy lila elefántra. A csokival is így van. Annál nehezebb lesz csoki nélkül élni, minél erősebben próbálod megvonni magadtól. Ám vagy egy remek megoldás: fogyaszthatod kedvencedet úgy is, hogy közben nem növeled a plusz kilóid számát, csak arra kell odafigyelned, hogy mikor és hogyan eszed a csokit.

Ha beosztod, megfelelő időben és mennyiségben fogyasztod, nem fog a karcsúsodási céljaid útjába állni ez a kedvelt édesség. A trükk az, hogy reggelire egyél csokit! Igen, jól látod, reggelire! Ahelyett, hogy egész nap édességek után sóvárognál, már reggel tudd le az édes nasit, így a nap további részében nem kívánod majd, hiszen már kielégítetted az édesség utáni vágyadat.

Persze nem egy fél tábla csokival kell kezdened a napot, de egy csokiforgáccsal megszórt zabkása, egy csokis fehérjeturmix vagy egy finom házi készítésű csokis-mandulás fehérjeszelet jó választás lehet. A reggeli édességfogyasztásnak az is a nagy előnye, hogy mivel előtted az egész nap, nagyobb valószínűséggel fogod ledolgozni a bevitt kalóriát mintha este tennéd ugyanezt. Ha teheted, reggelre ütemezd a napi édességadagod elfogyasztását, így jobban elégeted, és ellenállni is könnyebb lesz egész nap az édességeknek.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X