Főoldal > DIÉTA > Ez a legjobb módszer a zsírpárnák ellen

Ez a legjobb módszer a zsírpárnák ellen

diétafogyásfogyókúrahasi zsírlapos hasmozgástáplálkozászsírégetészsírpárna
0

Írta:

Akinek soha nem kellett küzdeni a kilókkal az el sem tudja képzelni milyen bosszantó és igen körülményes feladat jó formában tartani testünket.

Az elhízásnak számos oka lehet és bizony nem könnyű megtalálni a módját, hogy a felesleges kilóktól megszabaduljunk. Ha pedig már a megoldás kulcsa, tehát a fogyáshoz vezető módszer, esetleg kezelés  a kezünkben van, akkor az még csak a kezdet, hiszen ha a folytatásban nem tartunk valami egyénre szabott étrendet és nem mozgunk rendszeresen, bizony a zsírbontó kezelések is csak ideig-óráig elegendőek a fogyáshoz.

Miután nem vagyunk egyformák, nem mindegy, hogy mit és hogyan alkalmazunk a zsírpárnák csökkentésére, vagy visszaszorítására. Van akinek elég ha rendszeresen sportol, van aki nem mozog, de oda figyel arra, hogy mit, hogyan és mennyit eszik és máris megoldódik a probléma. Megint mások kemény munka és diéta árán érik el a kívánt testsúlyt, miközben még valami kezelést is igénybe kell venniük. A szépségért és megfelelő alakért folytatott küzdelem örökös, ezért nagyon fontos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő „terápiát”, hogy mindig büszkén és boldogan nézhessünk tükörbe!

Legújabb szépészeti eljárás a Lipohifu

A Lipohifu olyan nem sebészeti kezelés amely azok számára jelenthet segítséget, akik egészségesen étkeznek, rendszeresen sportolnak, mégis a hasuk környékére rakódott zsírrétegtől valami miatt nem tudnak megszabadulni. Ez az ultrahangos zsírbontás klinikailag igazolt rendszer, amely nőknél és férfiaknál egyaránt alkalmazható a has és a csípő tájékon. Hatékonyan pusztítja el a zsírsejteket, csakúgy mint egy sebészeti zsírleszívás – mondja Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista. Az egy órás kezelés alatt a fókuszált ultrahang magas hő által kettős hatást vált ki. Egyrészt a hő elpusztítja a megcélzott zsírsejteket, másrészt a bőr alatti kollagén összehúzódását váltja ki, ezáltal feszesítve a bőrt. A kezelés során a bőrfelszín nem sérül.  A terápiát követően a szervezet 8-12 hét alatt a test természetes folyamatai, a keringési rendszer segítségével eltávolítja az elhalt zsírsejteket és a bennük felhalmozódott zsírt.

43852700 - portrait of young woman looking at her muscular abs. fitness model on black background

Mikorra várható eredmény?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy már egy kezelés után is látható a változás és egy mérettel kisebb lesz a derékkörfogat, de természetesen itt is mint minden más kezelésnél szükség van időre! A szervezetnek fel kell dolgoznia az őt érő külső beavatkozást, így a maximális hatás 8-12 hét alatt jön létre. A kezelés ezt követően megismételhető, de természetesen igazán jó eredmény a táplálkozással és a mozgással együtt érhető el!
Ezeket nem érdemes megspórolni, hiszen akkor nem csak, hogy nem lesz sikerélményünk, de még csalódottak is leszünk, pedig nem az eljárással van a baj!

Forrás: New Beauty, purecom

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X