Főoldal > DIÉTA > Ennyi mindenre jó a búzafűlé 

Ennyi mindenre jó a búzafűlé 

búzafűbúzafűléegészség
0

Írta:

A búzafű valóságos csodaszer, amely kapható lé, por, kapszula formájában, de a növényt akár otthon is ültethetjük, és fogyaszthatjuk természetes formájában.

Szuper antioxidáns-forrás

A búzafűben található rengeteg vitamin, ásványi anyag és esszenciális aminosav védi a sejteket az oxidatív stressz okozta károsodástól. Csökkenti a szívbetegség, a rák és más, idegrendszeri eredetű betegségek kialakulásának valószínűségét. Antioxidáns lévén pedig késlelteti az öregedési folyamatokat, simábbá, üdébbé, teltebbé varázsolja a bőrt.

Normalizálja a vércukorszintet

A magas vagy ingadozó vércukorszint nem csak a fogyást nehezíti meg, de inzulinrezisztenciához, cukorbetegséghez is vezethet. Ezt sporttal, egészséges étrenddel, és olyan élelmiszerek rendszeres fogyasztásával, mint a búzafűlé tarthatjuk szinten, hogy elkerüljük a hízást és sok más, veszélyes szövődményt.

16747816 - green organic wheat grass shot ready to drink

Csökkenti a koleszterinszintet

Ha a vér „rossz” koleszterinszintje magas, az komoly szív- és érrendszeri problémákhoz vezethet. Vizsgálatok igazolták, hogy a megfelelő életmód mellett a búzafű rendszeres fogyasztásával is csökkenthetjük a koleszterinszintet, hozzájárulva szívünk és érrendszerünk egészségéhez.

Pusztítja a rákos sejteket

A búzafűlé nem csak megelőzésben fantasztikus, de olyan kialakult, komoly betegségek alternatív terápiájaként is segítség lehet, mint a rák. Megakadályozza a rákos sejtek szaporodását, de a kemoterápia mellékhatásait is képes enyhíteni. Természetesen csak orvosi konzultáció mellett alkalmazzuk, és csak kiegészítő terápiaként.

Gyulladáscsökkentő 

A búzafűben található rengeteg klorofill a szervezet gyulladásos folyamatait csökkenti, megállítja. Ez számos komoly és veszélytelenebb betegség ellen is véd, így megelőzésképp mindenkinek ajánlott fogyasztania ebből a fantasztikus hatású csodanövényből.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X