Főoldal > EGÉSZSÉG > Igazi csodaszer a zöld búzafűlé 

Igazi csodaszer a zöld búzafűlé 

betegségbúzafűbúzafűléegészségenergiafogyáshízásimmunrendszeritalvitamin
0

Írta:

 Immunrendszerünk erősítése, egészségünk megóvása érdekében fontos, hogy minél több értékes szuperélelmiszert fogyasszunk. A zöld búzafűlé valóságos csodaszer, természetes bioital, ami rengeteg energiával tölti fel a szervezetünket.

Méregtelenít

Nem csak tisztítókúrához, hanem mindennapi használatra is érdemes beszerezni búzafűlé-port, és egy-két teáskanálnyi mennyiséget feloldani egy-egy pohár vízben vagy gyümölcslében. Rendszeres fogyasztásával elősegítjük a máj regenerálódását, ami azért különösen fontos, hiszen e szervünk felelős a mérgek kiválasztásáért. Ha pedig a máj megfelelően működik, jóval több méregtől tud megszabadulni a szervezet.

Tele van klorofillal

A nap energiáját a növény zöld színe teszi elérhetővé számunkra. Ha sok zöld, vagyis klorofilltartalmú élelmiszert fogyasztunk, sejtjeink több oxigénhez jutnak, így javul az oxigénszállítás. Frissebb, fiatalosabb lesz a bőr, megnövekszik a sejtek energiája és mélyebben alszunk, ha sok búzafűből készült italt fogyasztunk.

Szuper vitamin- és ásványi-anyag forrás

A búzafűlé valódi vitaminkoktél, ezért ajánlott a mindennapi fogyasztása. Ráadásul így a vitaminok és az ásványi-anyagok természetes, nem pedig mesterséges formában kerülnek a szervezetünkbe. Található benne többek között, A-, B-, B-, D-, E-vitamin, folsav, és számtalan olyan ásványi-anyag, amelyek a kiegyensúlyozott anyagcseréhez szükségesek.

14087532 - clsoe up wheatgrass juice in shot glass with fresh wheatgrass

Bővelkedik enzimekben

Az enzimek a szervezetben lezajló sok biológiai és kémiai folyamat lezajlásához és gyorsításához szükségesek, hozzájárulva ezzel az egészség megőrzéséhez, és a betegségek megelőzéséhez. A búzafűben található zsírbontó, vérképző, sejtöregedést gátló, szívizomzatnak segítő enzim is.

Lúgosít

A szervezet elsavasodása igen veszélyes nem csak a túlsúlyt tekintve, de egészségügyi szempontból is. Ez ellen (amellett, hogy nem fogyasztunk savasító élelmiszereket) úgy védekezhetünk leghatékonyabban, ha lúgosító ételeket, italokat, készítményeket viszünk a szervezetünkbe. Aki rendszeresen fogyaszt búzafűlevet, annak nem csak a betegségektől, de a pluszkilóktól sem kell tartania.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X