Főoldal > DIÉTA > Ezt teszi Kate Hudson tökéletes alakjáért 3 gyerek után

Ezt teszi Kate Hudson tökéletes alakjáért 3 gyerek után

kate hudson
0

Írta:

Kate Hudson 3 gyermek után is szuper formában van. Nézzük, mit eszik, és hogyan edz!

A 42 éves Kate Hudson elképesztően jó formában van 3 gyerek után is. Bár valószínűleg a szerencsés genetikája is hozzájárul bombaformájához, azonban rengeteget tesz ő maga is azért, hogy ilyen csodálatos alakja legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

Lassan fogyott le 3. terhessége után

A színésznő eldöntötte, hogy ezúttal nem fog kapkodni, és inkább szépen lassan szabadul meg a terhessége alatt felszaladt kilóktól. „Okosabb módja ez a fogyásnak, mert így nem jönnek vissza a kilók. Az a csodálatos benne, hogy azt ehetsz, amit akarsz, csak tudatosan kell enned, tudnod kell, mi van a tányérodon és az milyen hatással van a testedre.”

Kate Hudson diétájában tehát nincsenek egyáltalán tiltott ételek, csupán arra kellett figyelnie, hogy mértékkel és okosan állítsa össze a menüjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

A mozgás elengedhetetlen a sikerhez

„Élvezem az edzéssel járó fegyelmezettséget. Élvezem, hogy sportos vagyok, és élvezem, hogy aktív vagyok. Szóval számomra ez tulajdonképpen egyfajta szórakozás, hogy újra meg újra új kihívás elé állítom a testemet. A terhesség után visszatérni az edzésekhez, újra megtalálni a hasizmomat és minden alkalommal egy kicsit még keményebben hajtani magam – én élvezem ezeket a kihívásokat.”

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X