Főoldal > MOZGÁS > Lesd el Kate Hudson edzéstippjét

Lesd el Kate Hudson edzéstippjét

edzéskate hudsonkate hudson edzéstippjemozgássport
0

Írta:

Kate Hudson nem az a típus, aki nem szívesen árulja el, mitől olyan mesés az alakja. Edzéstippjeit ugyanis rendszeresen megosztja követőivel is.

A legújabb edzésvideójában látható gyakorlatot érdemes neked is kipróbálnod, ha hasonlóan tónusos popsit, karokat és hasat szeretnél, mint amilyen a szépséges színésznőnek is van!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How I give my tri’s a good burn and how I show off my favorite leggings 360 style 😉🏋️‍♀️ #BurnOut #FableticsFriday #CoFounder @fabletics

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés, Júl 26., 2019, időpont: 8:30 (PDT időzóna szerint)

Kate Hudson-t valóban megéri követni a közösségi médiában, hiszen teljes pilates edzését, és a már kipróbált, jól bevált tippjeit is a nyilvánosság elé tárta. Az elfoglalt három gyermekes édesanya pedig nagyon motiváló is, hiszen bebizonyítja, hogy az edzések még a legzsúfoltabb napokon is beleférhetnek az időnkbe.

Azonban Kate arra bíztatja az embereket, hogy mindenki találja meg a számára ideális edzésprogramot: „Az egészség és a wellness számomra mindig a lista elején állt, de azt vallom, hogy ami számomra bevált módszer, az nem biztos, hogy másoknak is ugyanúgy működik.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X