Főoldal > MOZGÁS > Nyárbúcsúztató a budapesti éjszakában

Nyárbúcsúztató a budapesti éjszakában

futásmozgás
0

Írta:

A futók a fényárban úszó Lánchíd szomszédságában, a Roosevelt téren gyűlnek össze, hogy hangulatos fúvószenére melegítsenek be, majd a 2007-es nyarat búcsúztató tűzijáték utolsó durranására nekivágjanak a főváros legszebb helyeit érintve kanyargó 6,5 kilométeres távolságnak. Futás közben olyan látványosságokban gyönyörködhetnek a résztvevők, mint az Alagút, a Budai Vár, vagy a Duna hullámain megcsillanó esti fények. […]

A futók a fényárban úszó Lánchíd szomszédságában, a Roosevelt téren gyűlnek össze, hogy hangulatos fúvószenére melegítsenek be, majd a 2007-es nyarat búcsúztató tűzijáték utolsó durranására nekivágjanak a főváros legszebb helyeit érintve kanyargó 6,5 kilométeres távolságnak. Futás közben olyan látványosságokban gyönyörködhetnek a résztvevők, mint az Alagút, a Budai Vár, vagy a Duna hullámain megcsillanó esti fények. A futók így egy hangulatos, közös éjszakai futással lépnek át az őszbe, és méltóképp búcsúztatják az idei nyarat.

A 12. K&H olimpiai éjszakai futáson indul a Barátok közt sztárja, az Andreát alakító Deutch Anita is, a rajtot pedig Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász fogja ellőni.

Az este programja:
19.00. Váci Fúvószenekar koncertje
20.00. Táncos, zenés bemelegítés Péter Attilával
20.53. Tűzijáték
21.00. A futás rajtja. Táv: 6,5 km
21.40. Eredményhirdetés

A Budapest Sportiroda további sporteseményei az őszi szezonban:
ABLON Business Run – Budapest
K&H Olimpiai Futónapok – Szeged
K&H Olimpiai Futónapok – Kaposvár


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X