Főoldal > MOZGÁS > Pörgesd fel a nyirokkeringésed!

Pörgesd fel a nyirokkeringésed!

jógaméregtelenítésnyirokkeringéspillangó
0

Írta:

Ha szeretnél megszabadulni a szervezetedben felhalmozódott méreganyagoktól, nem elég az étrendedet megváltoztatni. Mozogj rendszeresen, mert a gyakorlatok nem csak izmaidat erősítik, de a rendszeres testedzéssel a méreganyagok kiürülését is fokozhatod a szervezetedből. A télen is űzhető futás, úszás mellé, iktass be egy-egy otthon végezhető, egyszerű gyakorlatot is. Tuti tipp:  Pillangó – jógapózA szervezet nyirokkeringését a pillangó nevű […]

0006685_1.jpg ()

Ha szeretnél megszabadulni a szervezetedben felhalmozódott méreganyagoktól, nem elég az étrendedet megváltoztatni. Mozogj rendszeresen, mert a gyakorlatok nem csak izmaidat erősítik, de a rendszeres testedzéssel a méreganyagok kiürülését is fokozhatod a szervezetedből. A télen is űzhető futás, úszás mellé, iktass be egy-egy otthon végezhető, egyszerű gyakorlatot is.

Tuti tipp: 
Pillangó – jógapóz

A szervezet nyirokkeringését a pillangó nevű jógapóz serkenti leginkább: a medencéd környéki területen és a csípődben fejti ki hatását. Segít megszabadulni azoktól a mérgektől, amelyek már felszabadultak a szervezetedben és hatásos azok ellen is, amelyek a combod felső része körül rakódtak le. 

Így végezd a gyakorlatot:
Ülj a földre egymáshoz illesztett talpakkal. A hátadat végig tartsd egyenesen. A kezeddel fogd át a bokádat vagy a lábfejedet. Fújd ki a levegőt, miközben mindkét térdedet emeld felfelé úgy, hogy a karjaid ellen feszüljenek. Lélegezz be, miközben a térdeidet nyomod vissza a talaj irányába. Ismételd meg a gyakorlatot tízszer.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X