Főoldal > MOZGÁS > Karcsúsító programok nyárra

Karcsúsító programok nyárra

karcsúsodásnyártábor
0

Írta:

Kubai és brazil salsa táborHa soha nem elég a buliból, és imádsz táncolni, neked való ez a napi nyolc óra tánctanulást ígérő tábor, ahol a kezdőtől az extra haladóig mindenki megtalálhatja a tudásához passzoló tánckurzust. Persze emellett a pihenésre is lesz lehetőség, hiszen az oktatás a hűvösebb reggeli és késő délutáni órákban lesz, így jut […]

Kubai és brazil salsa tábor
Ha soha nem elég a buliból, és imádsz táncolni, neked való ez a napi nyolc óra tánctanulást ígérő tábor, ahol a kezdőtől az extra haladóig mindenki megtalálhatja a tudásához passzoló tánckurzust. Persze emellett a pihenésre is lesz lehetőség, hiszen az oktatás a hűvösebb reggeli és késő délutáni órákban lesz, így jut idő a strandolásra is a Balaton egyik legjobb strandján. Nem maradhat el persze az esti táncos buli sem, ahol lehet gyakorolni a napközben tanultakat. A tábor kuriózuma, hogy egyik délután vendégül látnak egy kubai zenész-énekest is, aki a tervek szerint igazi kubai titkokba is beavatja a résztvevőket.

  • Mikor és hol? 2008. július 23-29., Révfülöp
  • Mennyibe kerül? 46-52 ezer Ft, attól függően, hogy hány étkezést veszünk igénybe. Az ár tartalmazza a szállás, az étkezés, az oktatás és az esti bulik költségét.
  • További info: Munkácsy Hajna, tel.: 06-30/961-1271

Női életmódtábor

Indonéz tánc és intimtorna – e kettő ötvözetére számíthatunk ebben a táborban. Reggelente a ritmikusabb balinéz tánclépések elsajátítására van lehetőség, délutánonként pedig az elmélyültebb munkát igénylő, lassabb közép-jávai templomi tánc, a budoyo és a Kriston-féle intimtorna intenzív megismerésére. Akinek a napi hat óra mozgás nem lenne elég, beiratkozhat még a vendégelőadó, Somi Panni indiai táncóráira is. Emellett életmód-tanácsadás, természetgyógyászati állapotfelmérés és sok kirándulás vár a résztvevőkre.

  • Mikor és hol? 2008. augusztus 10-17., Mátraszentimre, Darázshegyi vendégház
  • Mennyibe kerül? 40 ezer Ft, ez nem tartalmazza az étkezést (ebéd + 5 ezer Ft) és a fakultatív indiai táncoktatás árát (+ 5 ezer Ft). Férfikísérők is jöhetnek, számukra a tábor ára 20 ezer Ft
  • További info: Polgár Virág, tel.: 06-20/934-1397

0012073_1.jpg ()

Jóga- és túratábor

Ez a kis létszámú, intim hangulatú tábor az elmélyülést és csöndes pihenést kedvelők számára ad felüdülést. Elsősorban kezdő jógásoknak ajánlott, hiszen a tábor elsődleges célja, hogy bevezesse az érdeklődőket a jógaéletmódba, amihez nemcsak a gyakorlatok megismerése tartozik, hanem a táplálkozási szokások átalakítása is. A táborlakók mindennap közösen főzik meg a magyaros ízű lakto-vegetáriánus (SZÓTÁR) ételeket. A jógát kiegészítik a túrák során végzett meditációs gyakorlatok, ezek egészen más élményt jelentenek, mint a tornatermi jógázás. A nap csúcspontjának az esti tábortűz melletti mantrázás és meditáció ígérkezik.

  • Mennyibe kerül? 2008. július 23-29., Répáshuta
  • Mennyiért? 25 ezer Ft
  • További info: Lakatos Andrea, tel.: 06-70/334-1509

Lovas tábor

Aki budapesti, és ragaszkodik a saját ágyához, ám szeretne megismerkedni a lovak és a lovaglás világával, egy hét alatt magabiztosságig fejlesztheti tudását. (10 éves kortól gyerekek is részt vehetnek.) A tábor nem csak az izmok próbája – a lovaglás mellett napi 12 km-es biciklizést is tartalmaz a program, az  ebédlőhelyet  ugyanis csak így lehet megközelíteni –, jut idő az elme élesítésére is, hiszen a tábor végén minden résztvevő levizsgázik lóápolásból és lóismeretből.

  • Mikor és hol? 2008. augusztus 4-8., Tétényi Dunapart Lovasklub
  • Mennyibe kerül? 28 ezer Ft
  • További info:www.lolok.hu

Chi-kung tábor

A tábor elsődleges célja a test és a lélek gyógyítása, a kettő közötti összhang megtalálása. A chi-kung tréningek erősítik az immunrendszert, oldják a stresszt, enyhítik a hátfájást. Délutánonként különböző masszázsok teszik teljessé az ellazulást. Az intenzív mindennapos edzések során mindenki megtapasztalhatja a chi-kung áldásos hatását, de akit ez nem győzne meg, megerősítést kaphat a természetgyógyászati előadásokon, ahol a chi-kung filozófiája mellett megismerheti a számmisztika, a grafológia, a tibeti tálas hangterápia, az íriszdiagnosztika és a thai masszázs alapjait is.

  • Mikor és hol? 2008. augusztus 1-6., Olajhegy, Mag Tanya
  • Mennyibe kerül? 60 ezer Ft
  • További info: 06-20/345-5171

Vízisí tábor

Ha érdekel a mezítlábas vízisí, most egy igazán profi oktatótól tanulhatsz, mert egy ausztrál világbajnok érkezik Budapestre, hogy intenzív oktatásban részesítse a résztvevőket. A felszerelést a tábor szervezői biztosítják. Ha a napi háromszori edzés nem fáraszt ki teljesen, ott a strandröplabda- és a teniszpálya, de akár gyermekkori tollaslabda-tudásodat is felfrissítheted.

  • Mikor és hol? 2008. augusztus 11-15., Pünkösdfürdői gát
  •  Mennyibe kerül? 120 ezer Ft
  • Még több info: info@viziseles.hu

A cikk a Wellness magazin júniusi számában jelent meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X