Főoldal > MOZGÁS > 3 szexi evezős olimpikon

3 szexi evezős olimpikon

aranyéremevezősolimpiapeking
0

Írta:

Add át magad a sportnak, és pillants bele az olimpiai közvetítésekbe: ha másért nem, az izmos és jóképű magyar versenyzőkért érdemes! Hogy tudd, kire is kell figyelned, összegyűjtöttük neked a leghelyesebb, legjobb testű magyar olimpikonokat – természetesen szigorúan szubjektív módon. Ma megtudhatod, hogy a kajakos fiúk közül mi kiket tartunk a legszexisebbeknek! Kammerer Zoltán A […]

Add át magad a sportnak, és pillants bele az olimpiai közvetítésekbe: ha másért nem, az izmos és jóképű magyar versenyzőkért érdemes! Hogy tudd, kire is kell figyelned, összegyűjtöttük neked a leghelyesebb, legjobb testű magyar olimpikonokat – természetesen szigorúan szubjektív módon. Ma megtudhatod, hogy a kajakos fiúk közül mi kiket tartunk a legszexisebbeknek!

0012972_1.jpg ()

Kammerer Zoltán

A 30 éves, halak jegyű Kammerer Zoltán igazi sikerekkel büszkélkedhet: a háromszoros olimpiai-, kétszeres Európa- és háromszoros világbajnok kajakozó pontosan a negyedik olimpiájára készült. A váci sportrajongók nagy kedvence gyermekkora óta evez, saját bevallása szerint először egy pénteki napon, 13-án fogott evezőt – a sokak számára baljós dátum neki egy új életet hozott.
Az izmos és kitartó kajakos igazi férfi: imádja szétszedni és összeszerelni az autókat, száguldozni velük, és persze a szép nőket sem veti meg – pár éve például egy playmate-tel hozta össze a sors. Jó hír, hogy Kammerer Zoli azt sem bánja, ha egy ruhaüzletben kell eltölteni egy félórát, ugyanis kifejezetten szeret divatosan öltözködni. Lássuk be: mi azért jobban szeretjük abban a bizonyos, kajakos trikóban…

0012972_2.jpg ()

Storcz Botond

Három olimpiai aranyérem, két diploma és Köztársasági Érdemrend – mindezzel büszkélkedhet a 33 éves sportoló. Mivel Storcz Botond – vagy ahogy a kajakosok hívják, Dudi – két évet kihagyott, idén a pekingi játékokon sajnos nem láthatjuk együtt evezni Kammerer Zoltánnal. A rajongóknak persze nem kell elkeseredniük: valószínűleg több világversenyen is megszólal majd tiszteletére a magyar himnusz.
A szexis kajakozó életében a sport mellett a család a másik szerelem: hétéves kislánya, Dorka nemrég kistestvért kapott, Katica tavaly született. Botond feleségével együtt a családalapításon kívül más vállalkozásba is belevágott: nemrég nyitották meg első saját éttermüket.

0012972_3.jpg ()

Vereckei Ákos

Vereckei Ákos csodás karizmait Pekingben két számban is megcsodálhatjuk: a sportoló egyesben 500 méteren és négyesben 1000 méteren is elindul. A sportrajongók nagy reményeket fűznek a kajakoshoz, aki Sydney-ben és Athénban is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Májusban ugyan kéthetes kényszerpihenőt kellett tartania ínhüvelygyulladása miatt, de mára már csúcsformában van.
A 188 cm magas, 31 éves sportolót imádják a nők, annak ellenére, hogy kétgyermekes édesapa: tavaly szeptemberben született meg a második baba, Ákos egyenesen egy dél-afrikai edzőtáborból érkezett a szülésre. 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X