Főoldal > MOZGÁS > 5 tipp, hogy feldobd a szexuális életed

5 tipp, hogy feldobd a szexuális életed

orgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

Az izgalmas együttléteket egy idő után sok kapcsolatban az egyhangú szeretkezések váltják fel. Sok nő ilyenkor attól fél, hogy a partnere nem tartja elég kívánatosnak – holott a vágy csökkenésének más oka is lehet (pl. a túl sok stressz). Ha úgy érzed, hogy a kedvesednek lanyhult a vágya, ne csinálj nagyjeleneteket – sírással és veszekedéssel semmire sem […]

Az izgalmas együttléteket egy idő után sok kapcsolatban az egyhangú szeretkezések váltják fel. Sok nő ilyenkor attól fél, hogy a partnere nem tartja elég kívánatosnak – holott a vágy csökkenésének más oka is lehet (pl. a túl sok stressz). Ha úgy érzed, hogy a kedvesednek lanyhult a vágya, ne csinálj nagyjeleneteket – sírással és veszekedéssel semmire sem mész! Vedd kezedbe az irányítást, és pörgesd fel újra a szexuális életed!

1. Tipp: Váltsatok pozíciót! 
Ma sem lehet sokkal többet mondani a szexről, mint amit annak idején a Káma-szútra, az Illatos kert és az Anaga Ranga című művek szerzői leírtak. Szerezz be egy példányt ezekből a könyvekből és fedezzétek fel együtt a kedveseddel! A Káma-szútrában ábrázolt nyakatekert pozíciók valószínűleg az ő érdeklődését is hamar felkeltik – ha együtt lapozgattok, akkor már csak lépés, hogy kipróbáljátok leírtakat…
Egy példa a Káma-szútra által javasolt számtalan pozíció közül: üljetek egymással szemben, a lábaitokkal kulcsoljátok át egymás derekát. Fogjátok meg a másik csuklóját (vagy ölelkezzetek össze, ha úgy jobban esik) a behatolás után pedig kezdjetek el előre-hátra ringatózni. A hinta pozíciót még akkor is bátran kipróbálhatjátok, ha nem szívesen tértek el a megszokott testhelyzetektől – a szeretkezés ugyanis legalább olyan intim és szeretetteljes lehet így, mint bármelyik klasszikus pozícióban.

0014233_1.jpg ()

2. Tipp: Kényeztetés az érzékeknek – masszírozz!
Nincs olyan férfi, akit egy alapos dögönyözéssel ne lehetne levenni a lábáról. Tedd a masszázst egy kicsit erotikussá! A meghitt hangulat megteremtéséhez teríts a földre egy puha takarót, gyújts meg néhány mécsest, és tegyél fel lágy zenét – természetesen legyetek teljesen meztelenek! A masszázshoz szükséged lesz egy kellemes illatú olajra. A vágy felébresztéséhez cédrusfa-, fahéj-, rózsa-, szantálfa- vagy jázmin olajat használj. Ha minden készen áll, kezd el finoman simogatni a kedvesedet a nyakától egészen a derekáig, de dögönyözd végig a karját és a lábát is! Amikor kellőképpen ellazult, elkezdheted az érzékenyebb testrészein is simogatni – ha elég ügyes vagy, ilyenkor a kedvesed már valószínűleg maga  fog megkérni erre…

3. Tipp: Játsszatok együtt!
Szívesen kipróbálnál néhány szexuális segédeszközt, de félsz, hogy a kedvesed rossz néven venné ezt? Pedig a legtöbb „játékszert” ma már közös használatra tervezik: a vibrációs gyűrű például a férfiak és nők élvezetét egyaránt szolgálja. Először olyan dologgal lepd meg a párod, amiről tudod, hogy nem kelt benne felháborodást – ez a vérmérsékletétől függően lehet például péniszgyűrű vagy akár egy erotikus társasjáték is. Nem vagy elég merész? Ne keseredj el! Otthon fellelhető eszközökből is könnyen varázsolhatsz „szexjátékot”! Kösd be egy kendővel a párod szemét, és a hangoddal irányítva próbáld a lakás különböző pontjaira elcsalogatni. A meztelenség persze most is kötelező, a játék végén te leszel a jutalom!

4. Tipp: Próbáljátok ki a tantrikus szexet!
Ha a szex számodra leginkább gyöngédséget és odaadást jelent, akkor a tantrikus szexet kell kipróbálnotok! A tantra filozófiája a szeretkezést egyfajta szertartássá, misztériummá avatja, melynek során a férfi és a nő egyneművé válik, és felfedezik egymásban az isteni lényeget.
Lassítsatok le minden érintést és ölelést! A tantrikus szexben az előjátéknak legalább egy óráig el kell tartania, a behatolás pedig csak akkor történjen meg, ha az izgalom mindkettőtökben már a végsőkig fokozódott! A tantrikus szexben nem a kielégülés, hanem az odáig vezető út az igazán lényeges – így a férfiak is képesek lesznek az ejakuláció nélküli élvezetre, a nőket viszont nem feszélyezi az „orgazmuskényszer”. A hindu filozófiának persze csak egy kis részét teszik ki a tantrikus szexszel kapcsolatos tanítások – ezek az élmények azonban akkor is jó hatással lesznek a kapcsolatotokra, ha egyébként nem foglalkozol az indiai vallási tanokkal.

5. Tipp: Szex extrém helyszínen
Bár a szénakazalban-tengerparton szeretkezős időjárásnak sajnos egy időre vége, de azért most is kísérletezhettek izgalmas helyszínekkel, ha a hálószobai szex már nagyon egyhangúvá válna. Térképezzétek fel a kedvenc szórakozóhelyeiteket a városban – vajon vannak-e olyan eldugott sarkok, amelyek alkalmasak egy gyors együttlétre, ha a buliban mindketten nagyon beindultok? A nyilvános helyeken való szeretkezéssel sokan nem mernek kísérletezni – ha szégyenlősebb vagy, még mindig ott vannak a lakás izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínei. Próbáljátok ki a szexet a konyhaasztalon, a nappali szőnyegén, a mosógép tetején, vagy bárhol, ahol jólesik – a lényeg, hogy minél szokatlanabb helyet válasszatok!

  

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X