Főoldal > MOZGÁS > Madonna bomba alakkal sokkolta a rajongóit!

Madonna bomba alakkal sokkolta a rajongóit!

bomba alakmadonnasztár
0

Írta:

Azt már megszokhattuk Madonnától az évek alatt, hogy mindig tud újat mutatni rajongóinak. A pop 50 éves nagyasszonya a koncertejin nemcsak hangjával és látványos show-elemeivel kápráztatja el a rajongókat, hanem bomba alakjával is: hosszú, izmos combok, darázsderék és szálkás karizmok. Ez megfejelve fekete neccharisnyával, magassarkú lakkcsizmával és cilinderrel – nem mindennapi látvány. Madonna nem mindennapi.  Azt is tudjuk, […]

0014374_1.jpg ()

Azt már megszokhattuk Madonnától az évek alatt, hogy mindig tud újat mutatni rajongóinak. A pop 50 éves nagyasszonya a koncertejin nemcsak hangjával és látványos show-elemeivel kápráztatja el a rajongókat, hanem bomba alakjával is: hosszú, izmos combok, darázsderék és szálkás karizmok. Ez megfejelve fekete neccharisnyával, magassarkú lakkcsizmával és cilinderrel – nem mindennapi látvány. Madonna nem mindennapi. 

Azt is tudjuk, hogy személyi edzők és dietetikusok serege segíti a popdívát, hogy a stresszes életvitel és a zsúfolt időbeosztás mellett formában tudjon maradni, de akkor is: nekünk nőknek van mit tanulnunk tőle. Lássuk, mi a titka!

Madonna hisz abban, hogy nemcsak kondigépek segítségével és drasztikus diétával lehet bomba alakot varázsolni magunknak. Így talált rá évekkel ezelőtt a pilatesre. Ez az alakformáló és kondicionáló gyakorlatrendszer átmozgatja a törzs összes izmát, stabilizálja a test ízületeit, javítja a testtartást és a gerincet. A speciális légzőtechnikának köszönhetően nő a szervezet oxigénellátása és fizikai teljesítménye. Madonna edzésprogramjába minden nap beiktat legalább fél óra pilatest, bizonyos napokon egy kicsit többet is. A pilates mellett nem hanyagolja el a reggeli futást sem, és figyel arra is, hogy kalóriaszegény, cukormentes ételek kerüljenek a tányérjára.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X