Főoldal > MOZGÁS > 2 trendi zenés kütyü csajos programokhoz

2 trendi zenés kütyü csajos programokhoz

csajoslejátszómp3zene
0

Írta:

Aki tesztünkhöz a lejátszókat biztosította:  1. New Universe Dolphin – vízálló MP3 lejátszó kellemes fürdőzésekhez, laza vízi elfoglaltságokhoz Mi van a dobozban? Azt már megszokhattuk, hogy a muzsika hallgatására kifejlesztett intelligens kütyüket általában szépen szokták becsomagolni. A New Universe Dolphin vízálló MP3 lejátszó gyártójának ez olyan jól sikerült, hogy első blikkre tudtam: a doboz tartalmában sem fogok […]

Aki tesztünkhöz a lejátszókat biztosította: 

0015021_5.jpg ()

1. New Universe Dolphin – vízálló MP3 lejátszó kellemes fürdőzésekhez, laza vízi elfoglaltságokhoz

Mi van a dobozban?
Azt már megszokhattuk, hogy a muzsika hallgatására kifejlesztett intelligens kütyüket általában szépen szokták becsomagolni. A New Universe Dolphin vízálló MP3 lejátszó gyártójának ez olyan jól sikerült, hogy első blikkre tudtam: a doboz tartalmában sem fogok csalódni. Arra azért számítani lehetett, hogy a kütyü nem lesz óriási méretű, a tudomány mai állása szerint zenét lehet rajta hallgatni, és mindenféle kábelek és dugók tartoznak majd hozzá. Ám a várakozásomat felülmúlta mindaz, amit találtam: a lejátszó henger alakú formája egy szimpatikus rúzsos dobozéra hajaz, annak minden előnyével. Azaz szépen elfér a tenyeremben, szuperkönnyű, és bárhová magammal tudom vinni.

0015021_1.jpg ()

Használat közben…
A használata sem igényel Nagylexikont: a rajta lévő öt apró gomb között szépen el lehet igazodni. A tartozékok mennyisége miatt se aggódj: például az egyik kábellel zenét lehet letölteni – bár bevallom, ez kicsivel több technikai jártasságot igényelhet az ember lányától -, az intelligens vízálló fülhallgatóban pedig egy fertály óra múlva már élvezheted is az általad választott zenét a legközelebbi uszodában. Annál is inkább, mert a lejátszót biztonságosan lehet rögzíteni az úszószemüveg pántjához, de ha úgy tartja kedved, egy speciális tépőzár segítségével a karodon is kényelmesen elfér.

Kinek, milyen programokhoz ajánljuk?

  • A vízi sportok szerelmeseinek, akik szeretnek muzsikaszóval a habokba merülni.
  • A szárazföldi sportok szerelmeseinek – nekik helyezték el a szettbe a nem vízálló sport  fülhallgatót.
  • Akik nem szeretnek a fürdőkádban, jacuzziban teljes csöndben üldögélni és az ilyen elfoglaltságok alatt is zenére áhítoznak.
  • Akik szeretik a praktikus, több funkcióval ellátott kütyüket.

A szuper vízálló lejátszót akár már most magadévá teheted, ha ellátogatsz a PDAMania oldalára – katt ide!

0015021_2.jpg ()

M-Cube MP3 lejátszó – Ördögien mini zeneforrás sportoláshoz, tömegközeledéshez

Első pillantásra…
Igazán titokzatos, fekete dobozt vehet a kezébe az, aki a zehehallgatásra alkalmas cuccok közt böngészve a Newsmy által kreált darabot emeli le a polcról. A doboz annyira mini, hogy el sem tudjuk képzelni, mekkora lehet a benne megbújó lejátszó. A csomagolást felbontva azonban megvilágosodunk. Az IPod Shuffle aprócska méreteihez szokott szemünk majd kiesik, annyira pirinyó kis holmival kerül kontaktusba. 
Ördögien fekete, ördögien pici ez a kütyü, szinte elvész a tenyérben. A feketével nem is lenne gond: szexi és dögös kis jószág, ha bekapcsoljuk, a rajta lévő kis piros gombok csodásan villannak, ám a hozzá csomagolt fülhallgató jelentősen ront az összképen, színben a lejátszóhoz egyáltalán nem passzoló fehérségével. A számítógéphez csatlakozó USB sem lett fekete – nem is értjük, hogyan alaklulhatott így. Sebaj, hallgassunk bele…!

0015021_3.jpg ()

Hogy szól?  
A küllembeli hiba megbocsájtható – abban az esetben, ha a zenét jól szolgáltatja a lejátszó. És tessék: a kis eszközre töltött 2 gigányi – vagyis körülbelül 3 normál és 12 MP3 zenei CD-nek - megfelelő mennyiségű – muzsika remekül bújik a fülbe, nincs recsegés, nincs a mélyben hallatszó zúgás sem. Szeretjük!

0015021_4.jpg ()

Gombocskák, nyilacskák kezelése
Egy örödögien mini lejátszón nyilván csak ördögien mini gombok állhatnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy bekapcsoljuk, leállítsuk, hangosítsuk, halkítsuk vagy épp lezárjuk kis kütyünket. A hangerő és a zeneszámok léptetésére a lejátszón érintésre működtethető kis jelek, a ki- és bekapcsolásra egészen apró gombok készültek. Kezelése egyszerű és gyors, finom, női ujjaknak való megoldással.
A kis cuccban nincs elem, amit kivehetnénk. A benne található akkumulátort röpke 1-2 óra alatt a számítógépre csatlakoztatva tölthetjük fel.

Kiknek, milyen programokhoz ajánljuk?

  • Azoknak, akik odavannak a ruhára csíptethető, apró kütyükért…
  • Sportkedvelőknek, akik szeretnek “szabadon”, nagyobb lejátszók nélkül mozogni: futni, bringázni, gyalogolni. 
  • Rendszerint hatalmas cuccokkal közlekedő csajoknak, akik szeretnék, ha zenelejátszójuk minél kisebb helyre elférne. Óvatos pakolást, rendszerezést igényel, mert a kis kütyü a hatalmas, mindent elnyelő, feneketlen női táskában könnyen elvész!
  • Az egyszerűen kezelhető, alapfunkciókkal rendelkező kütyük szerelmeseinek…

Ezt a cuki kis kütyüt megvásárolhatod a PDAMania oldalán is – katt ide!

 

Képek: WellnessCafe


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X