Főoldal > MOZGÁS > 4 őrjítően jó szexpóz

4 őrjítően jó szexpóz

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

Tudtad, hogy kb. háromszáz különböző szexpóz létezik? A párok többsége mégis leragad a megszokott misszionárius-, lovagló- és kutyapóznál, pedig a lehetőségek gyakorlatilag kimeríthetetlenek! Kísérletezzetek: próbáljatok ki minél több izgalmas, akrobatikus vagy egészen intim pozíciót! A hosszú, esős őszi esték pont megfelelnek erre a célra. 1. Póz: A titokzatos 77-es Ismeritek a 69-es pózt, és egy kicsit […]

Tudtad, hogy kb. háromszáz különböző szexpóz létezik? A párok többsége mégis leragad a megszokott misszionárius-, lovagló- és kutyapóznál, pedig a lehetőségek gyakorlatilag kimeríthetetlenek! Kísérletezzetek: próbáljatok ki minél több izgalmas, akrobatikus vagy egészen intim pozíciót! A hosszú, esős őszi esték pont megfelelnek erre a célra.

1. Póz: A titokzatos 77-es

Ismeritek a 69-es pózt, és egy kicsit már unjátok is? Próbáljátok ki a 77-es pózt! Ehhez mindössze – ugyanabba az irányba – oldalra kell feküdnötök, miközben jól felhúzzátok a lábatokat. Kicsit nehezebb így a férfi számára a behatolás, de tuti orgazmust okoz, mert ebben a helyzetben a párod péniszével közvetlenül a G-pontodat izgatja – ráadásul szorosan átölelhetitek egymást, így még bensőségesebbé válhat a szeretkezés!
Tipp: Mivel a kezetek szabadon van, használjátok! Ebben a pózban pont eléritek egymás erogén zónáit!

0014982_1.jpg ()

2. Póz: Cuissade, az olló

Ha szeretsz alul lenni, de a misszionárius póz helyett szeretnél egy kis változatosságot, akkor próbáljátok ki a “cuissade”, magyarul ollós pózt! Feküdj hanyatt, kicsit fordítsd oldalra a csípődet, és emeld magasra az egyik lábadat! A pasid terpesztve térdeljen feléd úgy, hogy magához ölelhesse a lábadat, másik kezével pedig megtámaszthassa magát!
A póz másik változata is izgalmas: feküdj teljesen oldalra, nyújtsd kicsit előre a lábaidat. A párod térdeljen feléd, és a fenekedet magához szorítva hatoljon beléd!
Tipp: Ebben a pózban eléred párod nemi szervét is, amelynek simogatása a legtöbb férfi számára nagyon izgató, ugyanis számos idegvégződés található ezen a területen!

3. Póz: Sirályok a szélben

Ez az egyik legizgalmasabb Tao-pozíció, ezért mindenképpen próbáljátok ki! Ülj az ágy szélére, lábaidat terpeszd szét és hajlítsd be! A párod térdeljen eléd (hogy a szex után ne legyen kék-zöld foltos a térde, tegyetek alá párnákat), szorítsa magához a csípőd, és ebben a helyzetben hatoljon beléd! Ez a pozíció nagyon meghitt, hiszen az arcotok nagyon közel van egymáshoz, így szex közben csókolózhattok, simogathatjátok egymást!
Tipp: A tantra szerint a szex művészet, és nem durva közösülés. Ne csak magára az aktusra figyeljetek, hanem az érzelmekre is – fedezzétek fel egymás testét csókokkal vagy szorosan  öleljétek meg egymást!

4. Póz: Tengeri csillag

Ehhez a pózhoz erős lábizmokra lesz szükség, de legalább összekötheted a kellemeset a hasznossal – egyben letudod a napi edzést is! A párod üljön behajlított, terpesztett lábbal az ágyra – karjait tegye hátra, és támaszkodjon meg! Te térdelj fölé, és kapaszkodj meg a vállában! Ebben a helyzetben te irányítasz: te szabályozhatod azt, hogy milyen gyorsan mozogsz és milyen gyorsan értek el a csúcsra!
Tipp: Tedd még különlegesebbé az együttlétet: fújd be magad kedvenc parfümöddel, és kösd be a pasid szemét – így csak az illatodra és az általad okozott gyönyörre koncentrál majd!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X