Főoldal > MOZGÁS > 4 szuper program hétvégére a WellnessCafe ajánlásával

4 szuper program hétvégére a WellnessCafe ajánlásával

családhétvégeprogramwellness
0

Írta:

Október 3-5. Villányi Vörösbor Fesztivál Ha nem futni, hanem kicsit ejtőzni van kedved, akkor irány Villány, ahol 3 napon keresztül kóstolhatod, ízlelheted a legfinomabb borokat – vár a Villányi Vörösbor Fesztivál. Lesznek koncertek, előadások, bemutatók. S hogy miért olyan egészséges a vörösbor fogyasztása? Ez az ital – ha mértékkel fogyasztod, és jó minőségű nedűt választasz – […]

Október 3-5. Villányi Vörösbor Fesztivál
Ha nem futni, hanem kicsit ejtőzni van kedved, akkor irány Villány, ahol 3 napon keresztül kóstolhatod, ízlelheted a legfinomabb borokat – vár a Villányi Vörösbor Fesztivál. Lesznek koncertek, előadások, bemutatók. S hogy miért olyan egészséges a vörösbor fogyasztása? Ez az ital – ha mértékkel fogyasztod, és jó minőségű nedűt választasz – segíthet a rákmegelőzésben, immunrendszered erősítésében is!
A fesztiválról bővebben itt olvashatsz – kattints!

Október 4. Reggeli futás a Margitszigeten
Október 4-én, szombaton Metropol Reggeli Futás a Margitszigeten! Gyere el a szenzációs hangulatú reggeli örömfutásra a BSI legnagyobb versenye előtti napon! Nem fogod megbánni!
Egy nappal a 23. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál előtt szeretettel várunk a Margitszigeten, ahol nem a teljesítmény, hanem a futás élvezete a cél. Az 5,3 kilométeres távon együtt futhatsz a maratonistákkal, a 30 kilométert teljesítőkkel, és a futófesztivál résztvevőivel, majd a célba érkezés után együtt fogyaszthatjátok el a jól megérdemelt reggelit.
A reggeli futásról bővebben a Futanet.hu oldalon olvashatsz!

0014591_1.jpg ()

Október 5. Vasárnap a futás napja – 23. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál Október 5-én, vasárnap kerül megrendezésre az ország, és egyben Kelet-Közép-Európa legnagyobb futóeseménye, a 23. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál. A Futás Napján minden futást szerető megtalálhatja a számára legkedvesebb, és felkészültségének megfelelő távot, hiszen tíz különböző versenyszámban indulhatnak el a résztvevők.
Idén sem marad el a Plus Futófesztivál, melynek távjai között bárki megtalálja a számára legideálisabbat. A 7,4 km-es Minimaraton a gyakorlottabb, rendszeresen futók távja, míg a 3,5 km-es Maratonka remek családi futótáv lehet. A gyaloglás kedvelői sem maradnak mozgás nélkül, őket a 3,5 kilométeres Plus Gyaloglás, illetve a Városligeti Séta várja.
Bővebb információ: www.futanet.hu

0014591_2.jpg ()

Ugyancsak október 5-én vasárnap Rózsaszín Egészségnap
A mellrák ellen küzdő Egészség Hídja Összefogás szeretettel vár téged és családodat 2008. október 5-én, vasárnap, 10 órától a Lánchíd pesti hídfőjénél a Magyar Tudományos Akadémia előtti Roosevelt téren.
Az egész napos program keretében ingyenes szűrővizsgálatokon vehetsz részt,  illetve véradásra is lehetőség nyílik. A gyerekeket gyermekkoncert és játszóház, a felnőtteket szórakoztató koncertek, tájékoztató előadások, könyvvásár, biopiac, teaház és számos, az egészséges életmód iránt elkötelezett híresség várja. A nap során rózsaszín ügyelet keretében orvosok személyes tanácsadással segítik az érdeklődőket, illetve digitális mammográf készülék bemutatóra is sor kerül.
Program:
10:00-17:00 Testmozgás, közös órák neves edzők vezényletével
17:00-20:00 Tánc-show és zenei kocertek
19:45 Lánchídi séta
20:00 Meglepetés koncert
Bővebb információ: Egészség Hídja Összefogás honlapja – katt ide!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X