Főoldal > MOZGÁS > Csodáld meg sportolás közben a Hortobágyot!

Csodáld meg sportolás közben a Hortobágyot!

futásmozgászsírégetés
0

Írta:

Látta már a magyar pusztát futva, gyalogolva, kerékpározás közben? Szurkolt már Önnek a ménes, a gulya és a konda? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbálja! Tesztelje magát július 4-én az 6. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérje fel, mire képes nyári hőségben, különleges terepen. Fusson félmaratont a pusztában, de ha rövidebb futótávra, vagy egy remek […]

Látta már a magyar pusztát futva, gyalogolva, kerékpározás közben? Szurkolt már Önnek a ménes, a gulya és a konda? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbálja! Tesztelje magát július 4-én az 6. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérje fel, mire képes nyári hőségben, különleges terepen. Fusson félmaratont a pusztában, de ha rövidebb futótávra, vagy egy remek túrára vágyik, álljon rajthoz a 14 vagy a 7 km-es futótávon, vagy induljon a 7 km-es gyalogláson, illetve a 21 kilométeres teljesítménytúrán.

0019865_1.jpg ()

Ha inkább kerékpározni szeretne, akkor is ott a helye a pusztában: 60 vagy 30 kilométeres kerékpártúra várja a tekerni vágyókat! A teljesítendő útvonalak mindhárom sportág esetében végig a pusztán kanyarognak, így a résztvevők a Világörökség részét képező tájon mérettethetik meg magukat.

Fusson, tekerjen és túrázzon a Hortobágyon!

Bővebb információ: www.futanet.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X