Főoldal > MOZGÁS > Csodáld meg sportolás közben a Hortobágyot!

Csodáld meg sportolás közben a Hortobágyot!

futásmozgászsírégetés
0

Írta:

Látta már a magyar pusztát futva, gyalogolva, kerékpározás közben? Szurkolt már Önnek a ménes, a gulya és a konda? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbálja! Tesztelje magát július 4-én az 6. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérje fel, mire képes nyári hőségben, különleges terepen. Fusson félmaratont a pusztában, de ha rövidebb futótávra, vagy egy remek […]

Látta már a magyar pusztát futva, gyalogolva, kerékpározás közben? Szurkolt már Önnek a ménes, a gulya és a konda? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbálja! Tesztelje magát július 4-én az 6. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérje fel, mire képes nyári hőségben, különleges terepen. Fusson félmaratont a pusztában, de ha rövidebb futótávra, vagy egy remek túrára vágyik, álljon rajthoz a 14 vagy a 7 km-es futótávon, vagy induljon a 7 km-es gyalogláson, illetve a 21 kilométeres teljesítménytúrán.

0019865_1.jpg ()

Ha inkább kerékpározni szeretne, akkor is ott a helye a pusztában: 60 vagy 30 kilométeres kerékpártúra várja a tekerni vágyókat! A teljesítendő útvonalak mindhárom sportág esetében végig a pusztán kanyarognak, így a résztvevők a Világörökség részét képező tájon mérettethetik meg magukat.

Fusson, tekerjen és túrázzon a Hortobágyon!

Bővebb információ: www.futanet.hu

 


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
12 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X